ΕΚΤΑΚΤΟ : Αφαίρεση εννιά βαθμών από τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση εννιά βαθμών για οφειλές σε Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν. Σε δεινή θέση το τριφύλλι. Σε εξέλιξη αυτή την ώρα Διοικητικό Συμβούλιος της ΠΑΕ για να καθορίσουν τις κινήσεις τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για οφειλές των πράσινων σε Λέτο και Τοτσέ, ενώ ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την υπόθεση Εσιέν. Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τους πράσινους καθώς μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την υπόθεση του Βέμερ, υπάρχουν οι αποφάσεις για την αφαίρεση βαθμών από το διαιτητικό δικαστήριο της ομοσπονδίας.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι σημερινές εξελίξεις προκαλούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στους πράσινους. Κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι και πλέον το μεγάλο θέμα για τον Παναθηναϊκό είναι αν θα καταβάλει χρήματα στους παίκτες που προαναφέραμε, για να μην αφαιρεθούν τελικά οι βαθμοί από την ομάδα του τριφυλλιού.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη Δ.Σ. της ΠΑΕ για να δουν πως θα αντιδράσουν και τις κινήσεις θα γίνουν ώστε ο Παναθηναϊκός μετά τα απανωτά -3 να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι  η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε  σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,  μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».