Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ντουμπιά που προτάθηκε για το αριστερό άκρο (vid)

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ντουμπιά που προτάθηκε για το αριστερό άκρο (vid)

To who is who του 26χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση δεξιού μπακ, με το όνομα του Ροντινέι, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, να βρίσκεται στην πρώτη θέση της «ερυθρόλευκης» λίστας.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τόσο για το δεξί άκρο της άμυνας όσο και για τις υπόλοιπες θέσεις, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ενας από τους που παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού είναι ο Σουλεϊμάν Ντουμπιά της Ανζέ.

Διαβάστε επίσης: Αν μη τι άλλο συνεπής o Μίτσελ – Δεν τελείωσαν οι «εκκαθαρίσεις» στον Ολυμπιακό

Ο Ντουμπιά είναι 26 ετών (24/9/1996), έχει γεννηθεί στο Παρίσι αλλά έχει ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, με την οποία μάλιστα είναι και διεθνείς, έχοντας 5 συμμετοχές με το εθνόσημο (1 γκολ). Αγωνίζεται στην Ανζέ από το 2020 και φέτος έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας 1.077 λεπτά συμμετοχής.

Το συμβόλαιο που έχει με τη γαλλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ συνολικά με την Ανζέ έχει 74 συμμετοχές, με 4 ασίστ σε 6.081 λεπτά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντουμπιά είναι γέννημα-θρέμμα της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπάρι, Βιτσέντζα, Γκρασχόπες και Ρεν, έχοντας συνολικά 164 συμμετοχές, με 9 ασίστ. Εκτός από τη θέση του αριστερού μπακ, υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό χαφ, προσφέροντας μια ακόμα έξτρα λύση στον εκάστοτε προπονητή του.

Ο Ντουμπιά μπορεί να προτάθηκε στους Ερυθρόλευκους, αλλά για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε απόκτηση αριστερού μπακ θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει κάποιος από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ. Μάλιστα, στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Δευτέρα στην Εστεπόνα για τη χειμερινή προετοιμασία βρίσκονται τέσσερα αριστερά μπακ: Οι Ρέαμπτσιουκ, Μαρσέλο, Λάιντνερ και ο Βρουσάι, ο οποίος έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρότι είναι δεξιοπόδαρος.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ