Χαμός για Ρέαμπτσιουκ: Νέος «μνηστήρας για τον Μολδαβό – Τι λένε στο εξωτερικό

Χαμός για Ρέαμπτσιουκ: Νέος «μνηστήρας για τον Μολδαβό – Τι λένε στο εξωτερικό

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μετά την πρόταση της Μπολόνια και το ενδιαφέρον της Στρασμπούρ φαίνεται πως έχει πέραση και στη Γερμανία. Τι λένε για το μέλλον του Μολδαβού.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει τις εξελίξεις για την υπόθεση της απόκτησης του αριστερού μπακ, με τον Σουάζο να είναι προ των πυλών και την περίπτωση του Λάτο να είναι στην τελική ευθεία, όμως στο εξωτερικό τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Η Μπολόνια θέλει να κάνει άμεσα δικό της τον Μολδαβό μπακ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία και πιέζει τους Πειραιώτες για την απόκτηση του με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να συνεχίζονται και τους Ιταλούς να προσφέρουν μέχρι 4,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Ωστόσο, η Μπολόνια δεν «παίζει» μόνη της για τον Ρέαμπτσιουκ, αφού την ίδια στιγμή, οι Μολδαβοί βάζουν στο «κόλπο» κι άλλες δύο ομάδες της Ευρώπης, το Στρασβούργο από τη Ligue 1 και την Στουτγκάρδη της Bundesliga που επίσης ψάχνονται για την ενίσχυση στα αριστερά της άμυνάς τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από την πατρίδα του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού αναφέρει ότι η Στουτγκάρδη έχει μπει πολύ γερά στη διεκδίκηση του Ρέαμπτσιουκ και δεν αποκλείεται να καταθέσει και εκείνη με τη σειρά της πρόταση για να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η γερμανική ομάδα είναι στη 16 θέση της βαθμολογίας στην Bundesliga και θέλει να ενισχυθεί στην άμυνα της, με τον Μολδαβό μπακ να είναι ψηλά στη λίστα της, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα το τι θα γίνει με την υπόθεση του Ρέαμπτσιουκ, θα κινηθεί και ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του στα αριστερά της άμυνας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ