Η 1η συμμετοχή του Ζουλιάν Μπιανκόν με τον Ολυμπιακό – Τα πρώτα του 45 επίσημα λεπτά

Η 1η συμμετοχή του Ζουλιάν Μπιανκόν με τον Ολυμπιακό – Τα πρώτα του 45 επίσημα λεπτά

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζει τον Ζουλιάν Μπιανκόν και ο Γάλλος θα παίξει τα πρώτα του 45 λεπτά κόντρα στην Καλλιθέα, με τη δεύτερη ομάδα.

Η ώρα του Ζουλιάν Μπιανκόν φτάνει. Για την ακρίβεια, έφτασε η στιγμή που θα δούμε για πρώτη φορά να φοράει την Ερυθρόλευκη και ριγωτή. Ο Γάλλος στόπερ και δεξιός μπακ, που αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, αποφασίστηκε να κάνει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή αυτή την εβδομάδα. Στο ματς της Super League 2, Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β (01/10, 17:30).

Ο 23χρονος (31/03/2000) αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον ανέλαβαν και τον έβαλαν σε ειδικό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, με σκοπό να βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση. Την τελευταία εβδομάδα, μάλιστα, ο Μπιανκόν πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ ετοιμότητας στα οποία τον υπέβαλαν οι Πειραιώτες και πλέον κρίθηκε έτοιμος να αρχίσει να παίρνει αγωνιστικά λεπτά.

Έτσι, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στα παιχνίδια. Και η αρχή θα γίνει στην Καλλιθέα. Με το πλάνο να αναφέρει ότι ο Μπιανκόν θα αγωνιστεί για 45 λεπτά υπό τις οδηγίες του Ιμπαγάσα, κόντρα στην ομάδα που θεωρείται φαβορί για την άνοδο στη Super League. Και σταδιακά θα αυξάνεται και ο χρόνος συμμετοχής του.

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου, αν και ελαφρύς, προκάλεσε σκέψεις στον Ολυμπιακό. Καθώς ο Μαρτίνεθ κατάλαβε ότι χρειάζεται κι άλλες λύσεις στην άμυνα. Για αυτόν τον λόγο επιταχύνεται η είσοδος του Ζουλιάν Μπιανκόν στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, ώστε ο Γάλλος να είναι το συντομότερο έτοιμος να βοηθήσει. Και στόχος είναι μετά τη διακοπή ο πρώην παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ να μπορεί να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους και να είναι διαθέσιμος για την αποστολή και τους αγώνες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπιανκόν ανακοινώθηκε και επίσημα στην αποστολή του Ολυμπιακού Β για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Μπιανκόν, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κεϊτά, Χ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Μαρίνος, Μαυρουδής, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Περλέσι, Πινακάς, Σαπουντζής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ