ΟΦΗ : Ανακοίνωσε τον Χουάν Ανχελ Νέιρα

ΟΦΗ : Ανακοίνωσε τον Χουάν Ανχελ Νέιρα

Την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού επιτελικού μέσου Χουάν Άνχελ Νέιρα, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ και θα φοράει την φανέλα των Κρητικών για τον επόμενο χρόνο.

Την ώρα που ο ΟΦΗ βρισκόταν κοντά στον Μιγκέλ Μεγιάδο, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Ανχελ Νέιρα! Ο 29χρονος επιτελικός μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο και αποκτήθηκε για να είναι ο δημιουργός των Κρητικών τη νέα σεζόν.

Την περσινή περίοδο ο Νέιρα αγωνίσηκε στο Μεξικό με την φανέλα της Ζακατεπέκ, σημειώνοντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί Χιμνάσια Λα Πλάτα, Λανούς, Βαγιαδολίδ και Νιούελς Ολαντ Μπόις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου επιτελικού μέσου Juan Angel Neira. Ο Νέιρα, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, που είναι για ένα χρόνο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Ο Νέιρα αγωνιζόταν την τελευταία περίοδο στο Μεξικό, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αργεντινής και της Ισπανίας, ενώ έχει και 10 συμμετοχές στο παρελθόν με την Εθνική ομάδα U-20 της Αργεντινής. Ο Νέιρα γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 και έχει ύψος 1μ79».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ