Το «δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου» του Γκαγκάτση και το ερώτημα στον Κλάτενμπεργκ…

Το «δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου» του Γκαγκάτση και το ερώτημα στον Κλάτενμπεργκ…

Στο έλεος της… εξυγίανσης το ελληνικό ποδόσφαιρο και η διαιτησία με τον Κλάτενμπεργκ να… κοιτά. Το φύλλο αγώνα που «καίει» τον Γκαγκάτση και αποκαλύπτει τα αίσχη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά, δεν θα είναι η τελευταία. Γνωστός για τις «εξυγιαντικές» πρακτικές του ο Μάκης Γκαγκάτσης, πρωταγωνιστής της ιστορίας που έγινε μόλις γνωστή. Έστω και με καθυστέρηση καθώς προφανώς επιχειρήθηκε από όλες τις πλευρές να κουκουλωθεί.

Το δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» έφερε στον «αφρό» το ντου του Γκαγκάτση στον Βάτσιο, διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία για το κύπελλο στις 10 Φεβρουαρίου.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-2 και ο Γκαγκάτσης επέλεξε, για άλλη μια φορά να κάνει bullying στον διαιτητή. Απειλώντας τον στα ίσα με… αφανισμό! Και εδώ μπαίνει το μείζον θέμα! Υπάρχει αρχιδιαιτητής Κλάτενμπεργκ ή απλά είναι μαριονέτα της… εξυγίανσης;

Γιατί θυμηθήκαμε τον Άγγλο; Μα γιατί στην επίθεση του Γκαγκάτση προς τον Βάτσιο, όπως καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ είπε στον διαιτητή: «Είσαι εγκληματίας και δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου».

Τι σχέση έχει ο Παπαπέτρου; Για όσους δεν θυμούνται ο Παπαπέτρου και ο Τσαγκαράκης ήταν στο Περιστέρι στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός και μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 ξεκίνησε… εκστρατεία προπαγάνδας από τα ΜΜΕ Σαββίδη και όχι μόνο με τους «εξυγίαντες» να βάζουν τον… πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο να ζητήσει από τον Κλάτενμπεργκ να τους «τελειώσει»!

Από τότε όλως τυχαίως οι δύο διαιτητές δεν ξανασφύριξαν. Και ο Γκαγκάτσης στις 10 Φεβρουαρίου απείλησε τον Βάτσιο πως αν δεν σφυρίζει όπως θέλουν στον ΠΑΟΚ τότε θα κάνει… παρέα στον Παπαπέτρου.

Μια ακόμη ιστορία από το όμορφο «παραμύθι» της… εξυγίανσης. Με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να είναι εκτεθειμένος όσο ποτέ! Θα δώσει απάντηση ο Άγγλος ή δεν του το επιτρέπει ο Μάκης;

Το ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης κλήθηκε σε απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και κινδυνεύει με πρόστιμο και με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια από 15 μέρες μέχρι έξι μήνες, ενώ με πρόστιμο απειλείται και ο ΠΑΟΚ μικρή σημασία έχει.

Σημασία έχει αν ο Αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι διακοσμητικός ή όχι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ