Πρώτο φαβορί ο Θρύλος!

Πρώτο φαβορί ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός «σαρώνει» στην Ευρωλίγκα και οι book βλέπουν το… 4ο στον Πειραιά!

Στην αρχή της σεζόν θεωρήθηκε από τους book ως μια από τις ομάδες που θα είναι στα πλέι οφ. Κάπως έτσι ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, ως μια από τις ομάδες που θα μπορέσουν να μπουν στην 8αδα.

Γρήγορα-γρήγορα, ανέβηκε στις υποψήφιες ομάδες για την πρώτη 4αδα και το Φάιναλ Φορ. «Έπαιζε» η απόδοση του πάντα πιο κάτω από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Εφές, και εκεί γύρω με Μονακό, Φενέρ. Η φρενήρης πορεία της αρμάδας του Μπαρτζώκα «τρόμαξε» και τους book που κατέβασαν και άλλο την απόδοση του Ολυμπιακού για κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και μετά τον χθεσινό θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα;

Διαβάστε επίσης: Μάτζικ – Μπακς 123-134: Δίχως άγχος και με τον Γιάννη… θεατή

Τον έχουν πλέον πρώτο και καλύτερο! Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι στοιχηματικές εταιρείες βλέπουν στο Κάουνας τον Ολυμπιακό να σηκώνει το 4ο τρόπαιο Ευρωλίγκας!

Ο Ολυμπιακός που όπως θα δείτε παρακάτω είναι το πρώτο φαβορί με απόδοση 4 και μόνο σε μια στοιχηματική παραμένει πίσω από την Ρεάλ με 4.65! Η Ρεάλ που θεωρείται από τους book ως και η βασική αντίπαλο των πρωταθλητών για την κούπα καθώς παρά και την χθεσινή της ήττα από την Μπασκόνια παραμένει ψηλά στις αποδόσεις.

Ενδεικτικά όπως βλέπετε στις αποδόσεις των 4 στοιχηματικών εταιρειών ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ είναι σε απόδοση 4 σε δύο εξ αυτών και σε μια οι ερυθρόλευκοι είναι μόνοι τους στην πρώτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ