Καστρίτης: «Εχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Καστρίτης: «Εχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Την άποψη ότι ακόμη το πρωτάθλημα είναι στις αρχές του εξέφρασε ο Γιάννης Καστρίτης

Ο προπονητής της Κύμης Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στα προβλήματα της ομάδας του λέγοντας:

«Καταρχήν να συγχαρώ τον Γυμναστικό Λάρισας/Φάρος και τον κόουτς Σκουρτόπουλο για την νίκη. Σε ότι έχει να κάνει με την δική μας ομάδα, σήμερα ήταν ξεκάθαρο ότι μιλάμε για δύο διαφορετικά ημίχρονα, σχεδόν για δύο διαφορετικά παιχνίδια.

Τόση απόκλιση είχαν το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο. Θα συζητήσουμε μεταξύ για να δούμε τον λόγο που έγινε αυτό και για να βρούμε τις λύσεις.

Θεωρώ δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοια εικόνα από την ομάδα μας, όπως αυτή που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να βλέπουμε την Κύμη του 2ου ημιχρόνου. Αυτήν την ομάδα θέλουμε να βλέπουμε στο παρκέ.

Αυτό δεν έχει να κάνει με αυτοματισμούς ή με την χημεία, έχει να κάνει με την αγωνιστικότητα, με την ενέργεια και το πάθος που θα βγάζουμε σαν να είναι το κάθε μας παιχνίδι το τελευταίο.

Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τους παίκτες μας για την αντίδραση τους και συνολικά για την παρουσία τους στο 2ο ημίχρονο. Στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ, θα μπορούσε να έχει μπει και να έχουμε κερδίσει.

Οι μικρές λεπτομέρειες παίζουν πάντα καθοριστικό ρόλο όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Κρατάμε σαν οδηγό μας την αντίδραση που δείξαμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και περιττό να πούμε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες, αλλά πρέπει να αναφέρω κάτι που δείχνει την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας και τον ζήλο που δείχνουν.

Έχουμε χάσει δύο σημαντικούς ψηλούς παίκτες με τραυματισμούς, ο Γκάρυ ήρθε την Τετάρτη και καλά- καλά ίσα που πρόλαβε να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του, ο Μανωλόπουλος έπαιξε σήμερα άρρωστος και ο Γλυνιαδάκης με ένεση.

Καταλαβαίνετε ότι αποκτά μεγαλύτερη σημασία η αντίδραση μας στο 2ο ημίχρονο. Την κρατάμε λοιπόν, ξεχνάμε το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα του και φυσικά κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του ως ομοσπονδιακός προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ