Επιτέλους… τέλος! Απαλλάχθηκε από παίκτη βαρίδι ο Παναθηναϊκός

Επιτέλους… τέλος! Απαλλάχθηκε από παίκτη βαρίδι ο Παναθηναϊκός

Χαράς ευαγγέλια στο πράσινο στρατόπεδο καθώς μια υπόθεση που ταλαιπώρησε πολύ τον Παναθηναϊκό, έλαβε αίσιο τέλος, αν και χρειάστηκε παρέμβαση… τρίτων για να βρεθεί χρυσή τομή.

Ο Άντριου Άντριους ήρθε στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, για να αποτελέσει μια καλή λύσει στα γκαρντ του Παναθηναϊκού. Ο σχεδιασμός της ομάδας όπως εκπονήθηκε όμως από τους Πεδουλάκη και Ράντονιτς ήταν επιεικώς κάκιστος.

Οι εμβόλιμες προσθήκες παικτών που καταλάμβαναν θέσεις ξένων, δημιούργησε υπεραριθμία στο κομμάτι αυτό, με τον Άντριους να… θυσιάζεται για να βρει θέση στο ρόστερ ο Ντουέιν Μπέικον που ήρθε ως «Μεσσίας» στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά είχε αντίθετα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: «Μονομαχία Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα»

Ο Άντριους που όσο πρόλαβε να αγωνιστεί έδειξε καλά στοιχεία με αρκετά μεγάλη αφοσίωση στην άμυνα αλλά και προσφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού, έχοντας σε 4 συμμετοχές στην Euroleague, 8.2 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά τον παραγκωνισμό του, στράβωσε και δεν ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του και να απελευθερώσει θέση ξένου για τον Παναθηναϊκό, παρά τις πολλές προσπάθειες των Πράσινων.

Ομάδες όπως η Μπούρσασπορ, η Βενέτσια και η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν αλλά ο Άντριους είχε πεισμώσει και αρνούνταν οποιαδήποτε πρόταση. Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση τόσο της Euroleague όσο και της Ένωσης Παικτών (ΕLPA), για να λυθεί μετά από αρκετούς μήνες το θέμα και να αποχωρήσει ως ελεύθερος ο Αμερικανός λαμβάνοντας το πλήρες ποσό του συμβολαίου του συν το buy out του καλοκαιριού.

Πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την εξέλιξη αυτή καλείται να αποφασίσει ποιον από τους Ματ Τόμας ή Μάριους Γκριγκόνις θα συμπεριλάβει ως ξένο στο πράσινο ρόστερ μετά τη θέση που άνοιξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ