Basket League: Αλλαγή ώρας έναρξης στο Λαύριο-Ολυμπιακός και Προμηθέας-ΑΕΚ

Basket League: Αλλαγή ώρας έναρξης στο Λαύριο-Ολυμπιακός και Προμηθέας-ΑΕΚ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή στις ώρες έναρξης των αναμετρήσεων Λαύριο-Ολυμπιακός και Προμηθέας-ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Την αλλαγή στις ώρες έναρξης δύο αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής της Basket League, ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στο Λαύριο θα ξεκινήσει στις 15:00 του Σαββάτου 2/12 αντί για τις 20:15, ενώ ο αγώνας του Προμηθέα με την ΑΕΚ θα αρχίσει 20:15 αντί για τις 18:00 που είχε οριστεί αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό στο Youth League: Η πρόκριση στα playoffs, η κλήρωση και οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της προσεχούς, 9ης, αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:

Η συνάντηση Λαύριο Megabolt – Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Λαυρίου το προσεχές Σάββατο 2/12 με ώρα έναρξης τις 15:00, αντί για τις 20:15 που είχε αρχικά οριστεί, με live τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ Betsson θα διεξαχθεί στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με την ώρα του τζάμπολ στις 20:15, αντί για τις 18:00 που είχε αρχικά οριστεί, με live τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ