Παππάς : «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟ»

Παππάς : «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟ»

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ μίλησε στην Κύπρο για τη νέα προσπάθεια στο «τριφύλλι», αλλά και για το νέο συμβόλαιό του

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στο διάστημα 14-16 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κύπρο με τη συμμετοχή των ΑΕΚ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι και ο Νίκος Παππάς αναμφίβολα είναι ένα από τα «κεντρικά πρόσωπα».

Ο 28χρονος άσος έχει ρίζες από την Κύπρο, μια και η μητέρα του κατάγεται από εκεί και η παρουσία του είναι «μαγνήτης» για τους Κύπριους φιλάθλους.

Μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λευκωσίας και μίλησε για το τουρνουά, την απουσία από το Final 4 και το νέο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Super Sport FM 104:

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο και αυτό θα φέρει πολλούς φίλους της ομάδας στο γήπεδο: «Ξέρουμε ότι το νησί μας στηρίζει και έχει αρκετούς φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν. Πάντα λαμβάνουμε μεγάλη αγάπη και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κύπρο».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Είναι ευκαιρία για τους ξένους που ήρθαν στην ομάδα να αποκτήσουν εικόνες με τη φανέλα της ομάδας. Θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Είναι το πρώτο σημαντικό τεστ στη σεζόν».

Για τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ και αν μπορεί να είναι καλύτερη η ομάδα τη νέα περίοδο: «Έφυγαν αρκετοί παίκτες και ιδιαίτερα ταλαντούχοι που βοηθούσαν στον επιθετικό σχεδιασμό. Ήρθαν όμως παίκτες με καλά χαρίσματα, ενώ υπάρχει και έντονο ελληνικό στοιχείο. Στο γήπεδο θα φανεί».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί όλους τίτλους. Έχουμε ένα καλό προπονητή, ένα πρόεδρο που μας στηρίζει και ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για το ότι η ομάδα απουσιάζει από τα Final Four των τελευταίων χρόνων: «Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Είναι δύσκολο να βλέπουμε αυτό που γινόταν παλαιότερα, όταν υπήρχαν μεγαλύτερα μπάτζετ και η ομάδα έπαιζε σχεδόν κάθε χρόνο σε Final Four.

Το έργο μας είναι δυσκολότερο. Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στην πηγή και δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι εύκολο. Χρειάζονται ικανότητες, συγκυρίες και τύχη. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε».

Για το έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό. Ίσως να είναι και αυτό το μυστικό. Είμαι χαρούμενος που υπάρχουν παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός».

Για το νέο συμβόλαιο και για την προσωπική του παρουσία: «Σε μια διαδρομή 5 χρονών πολλά μπορούν να γίνουν. Θα φτάσω στα εφτά χρόνια με το τέλος του συμβολαίου μας. Τι πιο όμορφο να παίζεις σε μια ομάδα που αγαπάς. Είμαι διαθέσιμος να παρέχω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ