Ρούντι Φερνάντεθ: «Είμαι απίστευτα περήφανος για εσάς, το αξίζατε» (vid)

Ρούντι Φερνάντεθ: «Είμαι απίστευτα περήφανος για εσάς, το αξίζατε» (vid)

Ο Ρούντι Φερνάντες μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Eurobasket, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς τους συμπαίκτες του και το πόσο περήφανος είναι.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους και πιο εμβληματικούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας τα τελευταία χρόνια. Από το 2006 έως σήμερα έχει κατακτήσει εννέα μετάλλια, ενώ εχθές σφράγισε και το δέκατο έπειτα από την νίκη επί των Γερμανών και την πρόκριση στον τελικό του Eurobasket.

Ο 37χρονος γκαρντ/φόργουορντ μετά το τέλος του αγώνα έκανε έβγαλε μία συγκλονιστική ομιλία στους συμπαίκτες του, όπου δεν μάσησε τα λόγια του χρησιμοποιώντας αρκετές… ακατάλληλες λέξεις, κρατώντας όμως την αυθεντικότητα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρούντι στους συμπαίκτες του: «Είμαι απίστευτα περήφανος για εσάς παιδιά. Το αξίζατε. Δεν μπορώ… είναι η πρώτη φορά – αλήθεια σας το λέω – είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Έχω ζήσει τίτλους και πολλά πράγματα… αλλα΄αυτή την γαμ…νη περηφάνεια που αισθάνομαι αυτή την στιγμή, αυτό το συναίσθημα θα το θυμάμαι σε όλη την γαμ….νη ζωή μου και όλη την γαμ…νη καριέρα μου. Χάρη σε εσάς».

Τη στιγμή αυτή βιντεοσκόπησαν άνθρωποι της ισπανικής Ομοσπονδίας και την ανάρτησαν στα social media, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τον «ζωντανό θρύλο» του μπάσκετ .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ