Απόλυτη επιβεβαίωση για το «10»: Ο Μήτογλου ενημέρωσε τον ΠΑΟ πως υπογράφει στο Μιλάνο

Απόλυτη επιβεβαίωση για το «10»: Ο Μήτογλου ενημέρωσε τον ΠΑΟ πως υπογράφει στο Μιλάνο

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «10» για τον Ντίνο Μήτογλου και την ειλημμένη του απόφαση να αποχωρήσει απο τον Παναθηναϊκό, αφού ο παίκτης ενημέρωσε πως υπογράφει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Το πρωί της Παρασκευής to10.gr με αποκλειστικό δημοσίευμα αποκάλυπτε πως ένα από τα… καυτά ονόματα του καλοκαιριού, ο Ντίνος Μήτογλου, δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό. Και πως είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους πράσινους.

Χθες, μάλιστα, διαβάσατε και πάλι εδώ ότι ο Έλληνας διεθνής υπογράφει άμεσα στην Αρμάνι. Οι εξελίξεις ήρθαν να επιβεβαιώσουν στο ακέροιο τις πληροφορίες του «10» για το μέλλον του Ντίνου Μήτογλου, καθώς ο παίκτης έχει ήδη ετοιμάσει βαλίτσα για το Μιλάνο. Για να γίνει μέλος της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής στο «Τουρνουά Ακρόπολις» ο Μήτογλου επικοινώνησε με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Κι αφού τους ευχαρίστησε για την πρόταση ανανέωσης, τους ανέφερε πως έχει πάρει την απόφασή του. Κι αυτή είναι να συνεχίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Αύριο, μάλιστα, αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές που θα φέρουν τον Έλληνα φόργουορντ και επίσημα στη νέα του ομάδα, έναντι ενός ποσού που αγγίζει τις 900.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ