Σλούκας: «Πολύ καλή ομάδα η Μπασκόνια»

Σλούκας: «Πολύ καλή ομάδα η Μπασκόνια»

Η Φενερμπαχτσέ έκανε το 1-0 απέναντι στη Μπασκόνια, στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του Ομπράντοβιτς, τελειώνοντας τον αγώνα με 10 πόντους και 11 ασίστ. Ο Έλληνας γκαρντ, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον αγώνα. Αναλυτικά: «Η […]

Η Φενερμπαχτσέ έκανε το 1-0 απέναντι στη Μπασκόνια, στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του Ομπράντοβιτς, τελειώνοντας τον αγώνα με 10 πόντους και 11 ασίστ.

Ο Έλληνας γκαρντ, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον αγώνα.

Αναλυτικά:
«Η Μπασκόνια είναι μια καλή ομάδα. Δε λέει κάτι το γεγονός ότι τερμάτισε 7η στην κανονική περίοδο. Θα μπορούσε να είχε τερματίσει 5η ή 4η. Παίξαμε πολύ καλά. Έχουμε καλή άμυνα, ωστόσο έχουμε κάνει και λάθη. Θα τα δούμε και θα τα αναλύσουμε αύριο και θα προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε στο Game 2».

Όσον αφορά το δικό του double-double: «Η ομάδα με βοηθάει να παίζω καλά. Η Μπασκόνια θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη στο δεύτερο παιχνίδι, καθώς είδε ποια είναι τα λάθη μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ