«All in» του Παναθηναϊκού για τον Πάντερ

«All in» του Παναθηναϊκού για τον Πάντερ

Ο Παναθηναϊκός καραδοκεί για να ντύσει στα πράσινα τον Κέβιν Πάντερ.

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς έχουν μπει στον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι περιμένουν τον Εργκίν Αταμάν στην Ελλάδα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αναντολού Έφες στην Τουρκία.

Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να συναντηθεί με τον Σάνι Μπετσίροβιτς που έχει ανακοινωθεί ως ο νέος τεχνικός διευθυντής ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για το πως θα κινηθεί η ομάδα σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται φυσικά ο καταρτισμός της περιφέρειας, με τον Ντάντε Έξουμ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε περισσότερες από μία θέσεις. Ωστόσο, δεν είναι μόνο εκείνος αφού ανοιχτό παραμένει το θέμα του Κέβιν Πάντερ.

Και οι δύο παίκτες έχουν υποχρεώσεις με την Παρτίζαν Βελιγραδίου για τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας. Ο Πάντερ αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με δημοσιεύματα του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση. Οι Πράσινοι συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την υπόθεση και είναι έτοιμοι για το λεγόμενο «all in», μόλις ο Αμερικανός ξεμπερδέψει με το αγωνιστικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ