Βατούτιν : «Ο Σέρχιο μπορεί να γίνει ίνδαλμα στον κόσμο»

Βατούτιν : «Ο Σέρχιο μπορεί να γίνει ίνδαλμα στον κόσμο»

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στον χαρακτήρα του Μίλος Τεόντοσιτς και του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τονίζοντας πως ο Ισπανός γκαρντ δεν είναι τόσο περίεργος όσο ο Σέρβος.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Μίλος Τεόντοσιτς, λέγοντας πως είναι πολύ περίεργος και κλειστός τύπος αν και σπουδαίος παίκτης.

Αντίθετα για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, είπε πως μπορεί να γίνει ίνδαλμα για τον κόσμο της ΤΣΣΚΑ, ενώ δήλωσε πως είναι πιο χαρισματικός και ανοιχτός από τον Σέρβο προκάτοχό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ:

«Ο Μίλος έπαιξε ιδιοφυές μπάσκετ και έκανε μοναδικές εμφανίσεις. Αλλά πλέον έχει φύγει και έχει έρθει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που είναι εξίσου μεγάλος παίκτης, απλά διαφορετικός. Ο Μίλος ήταν κλειστός τύπος, ποτέ δεν έδειχνε τα συναισθήματά του, ούτε στο παρκέ ούτε στη ζωή».

Για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ είπε: «Ο Σέρχιο μπορεί να γίνει ίνδαλμα για τον κόσμο της ΤΣΣΚΑ. Δουλεύει σαν ρολόι, είναι χαρισματικός και πολύ ανοιχτός χαρακτήρας. Με τον Μίλος δεν ήξερες από ποια πλευρά σηκώθηκε κάθε μέρα και έπρεπε να προσέξεις πριν τον ρωτήσεις κάτι. Υπερβάλλω λίγο… Στον Σέρχιο αρέσουν τα πάντα στη Μόσχα και ελπίζω να μην αλλάξει άποψη όταν αρχίσει να χιονίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ