NBA All Star Game 2023: Αμφίβολος ο Τζοέλ Εμπίντ λόγω ενοχλήσεων στο πόδι

NBA All Star Game 2023: Αμφίβολος ο Τζοέλ Εμπίντ λόγω ενοχλήσεων στο πόδι

«Δικαιολογημένη απουσία» του Εμπίντ από το All Star Game στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Όλα δείχνουν πως ο Τζόελ Εμπίντ θα προστεθεί στην λίστα των απόντων από το NBA All Star Game του 2023 καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

O Καμερουνέζος σούπερ σταρ, που οδήγησε τους 76ers στην νίκη επί των Καβαλίερς με 118-112 στο τελευταίο παιχνίδι πριν το διάλειμμα για το All Star Game, δήλωσε μετά τον αγώνα ότι μάλλον δε θα καταφέρει να αγωνιστεί στην φαντασμαγορική εκδήλωση στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Οι ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι ( που παραλίγο να του στερήσουν τη συμμετοχή στον αγώνα με τους Καβαλίερς ) είναι αρκετά σημαντικός λόγος για τον ίδιο, ώστε να μην ρισκάρει περαιτέρω, αγωνιζόμενος στο All Star Game.

Διαβάστε επίσης: Μίλτος Τεντόγλου: «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;» – Εκστασιασμένο το Twitter μετά το άλμα του στα 8,41μ.

«Προσπαθούσα να μην χάσω αγώνα μέχρι το All Star Break, αλλά νομίζω ότι έφτασα στο σημείο που πρέπει να ακούσω τις συμβουλές των γιατρών. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες» δήλωσε σχετικά ο Εμπίντ.

Ως εκ τούτου, ο Καμερουνέζος σέντερ θα προστεθεί – όπως όλα δείχνουν – στη λίστα των απόντων σούπερ σταρ  λόγω τραυματισμού, μετά τους Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι και Ζάιον Γουίλιαμσον (οι οποίοι θα αντικατασταθούν από τους Πασκάλ Σιάκαμ, Άντονι Έντουαρντς και ΝτιΆρον Φοξ) ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τζέιλεν Μπράουν λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ