Γκριν: «Στόχος μου να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στο NBA»

Γκριν: «Στόχος μου να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στο NBA»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε στο ESPN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλλει ώστε ο Κρις Πολ να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν βρίσκεται για 12η σεζόν στο ρόστερ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και όπως λέει ο ίδιος, θέλει να κατακτήσει ακόμη δύο πρωταθλήματα. Επίσης μίλησε για την σημαντική προσθήκη του Κρις Πολ στην ομάδα λέγοντας πως θα βοηθήσει ώστε να πάρει το πρώτο του δαχτυλίδι στο ΝΒΑ.

Μερικές από τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης: Το «βάρος» που έφυγε από τους ώμους του Μαρτίνεθ

«Θα είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Ο στόχος μου για φέτος είναι να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στο NBA. Αυτός είναι ο στόχος μου. Καμία λύτρωση ή οτιδήποτε άλλο για τον Ντρέιμοντ. Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα.

Αν αρχίσουμε να μιλάμε για την ιστορία…, για τα πέντε πρωταθλήματα των Γουόριορς. Μπορούμε να συνεχίσουμε. Ο στόχος δεν είναι να μείνουμε σε αυτά. Κι αυτό μας βάζει σε μία εντελώς διαφορετική συζήτηση. Δεν μου αρέσει να μιλάω με αριθμούς, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρουμε δύο ακόμα πρωταθλήματα; Γιατί όχι; Σίγουρα υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στο NBA, αλλά δεν βλέπω κάτι που μπορεί να μας σταματήσει από το να πάρουμε άλλα δύο πρωταθλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ