Αντετοκούνμπο: «Γι’ αυτό οι Μπακς είναι σπουδαία ομάδα» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Γι’ αυτό οι Μπακς είναι σπουδαία ομάδα» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα των Μπακς από τους Σπερς, ενώ υπογράμμισε τον λόγο που τα ελάφια είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα

Οι Μπακς υπέστησαν μια βαριά ήττα στο Σαν Αντόνιο από τους Σπερς και μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.

Ο Greek Freak εξήγησε τους λόγους που ήρθε αυτή η ήττα για τα ελάφια, τονίζοντας ότι οι Σπερς έπαιξαν εξαιρετικά, ενώ αναφέρθηκε στο στοιχείο που αποδεικνύει ότι οι Μπακς είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι αντίπαλοί μας επαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, έβαλαν σουτ, γύρισαν την μπάλα, έπαιξαν στο post. Τα πήγαν πραγματικά πολύ καλά. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, τους δώσαμε πολλά σουτ.

Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι και να επιστρέψουμε στο δρόμο των νικών. Συμβαίνουν αυτά, παίζουμε στο ΝΒΑ. Θα υπάρχουν νύχτες που οι αντίπαλοι σουτάρουν καλύτερα από εμάς. Δεν πρέπει να περιμένουμε ότι θα μας χαρίσουν κάποια νίκη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να δούμε το βίντεο και να βελτιωθούμε».

Για το γεγονός πως όλοι είναι πρόθυμοι να πάρουν την ευθύνη: «Το να έχεις ένας προπονητή που βγαίνει και παίρνει την ευθύνη, είναι κάτι μεγάλο. Όπως και το να έχεις συμπαίκτες στα αποδυτήρια που κάνουν λόγο για δικό τους λάθος είναι μεγάλο. Γι’ αυτό η ομάδα αυτή είναι σπουδαία».

https://twitter.com/Bucks/status/1214409901117714432

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ