O κύριος Κωστένογλου

O κύριος Κωστένογλου

Ο Έλληνας τεχνικός θα επιστρέψει ως αντίπαλος για 90 λεπτά στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως και ο Αντώνης Καπνίδης.

Ένας απο τους καλύτερους επαγγελματίες αλλά και χαρακτήρες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον Άρη. Έτσι χαρακτηρίζουν τον Νίκο Κωστένογλου, νυν τεχνικό της Δόξας Δράμας, οι άνθρωποι που δούλευαν καθημερινά μαζί του και φυσικά δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν άνθρωπο που τόσο κατα την διάρκεια της θητείας του στην Θεσσαλονίκη, οσο και στη συνέχεια φέρθηκε με απόλυτο σεβασμό στον Άρη. Στην αυριανή αναμέτρηση θα είναι αντίπαλος για 90 λεπτά, όμως αυτόν τον σεβασμό θα πρέπει να του δείξει και ο οργανισμός που λέγεται Άρης.

Δεν πούλησε Αρειανιλίκι, δεν φόρεσε φανέλες, αλλά επίσης δεν έβαλε στον Άρη το μαχαίρι στο λαιμό οταν έφυγε απο το Κλεάνθης Βικελίδης. Ήταν κύριος και δεν βγήκε να δημιουργήσει πρόβλημα με δηλώσεις και υποννοούμενα μετά την αποχώρηση του.

Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του Άρη, μάλιστα που στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πριν και προκύψει το όνομα του Δημήτρη Σπανού, έβλεπαν με θετικό μάτι την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία.

Τόσο ο Έλληνας τεχνικός, οσο και ο Αντώνης Καπνίδης που έπισης θα επιστρέψει με την φανέλα μιας άλλης ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης, πιθανότατα θα γίνουν δεκτοί με ενα ζεστό χειροκρότημα πριν την έναρξη του αγώνα. Γιατί το Κλεάνθης Βικελίδης ξέρει να αναγνωρίζει και να αποδίδει δικαιοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ