Ολυμπιακός: To #mexritelous πιο ξεκάθαρο από ποτέ…

Ολυμπιακός: To #mexritelous πιο ξεκάθαρο από ποτέ…

Νίκησε την παρανομία! Νίκησε το ξεδιάντροπο πλάνο του… Φάρου και των «κολλητών» του για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού με το έτσι θέλω. Νίκησε την πιο εχθρική Κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ για σύλλογο!

Πίστευαν ότι θα του κάνουν… πλάκα. Νόμιζαν πως μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι να κάνουν ότι γουστάρουν! Χωρίς ίχνος ντροπής. Έχοντας άλλωστε τις… αβάντες και τις «πλάτες» των… ειδικών που μας έμαθαν πως όταν γίνονται επεισόδια στο ποδόσφαιρο σε ματς του Ολυμπιακού φταίει η αγανάκτηση… Φταίει η κυριαρχία του Ολυμπιακού. Τα επεισόδια των οπαδών, πλην του Ολυμπιακού, δικαιολογούνται.

Σύμφωνα με τους γνωστούς… εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να ξερνάς, ένα πράγμα.  Κανενός επεισόδια, τραμπουκισμούς, εκφοβισμούς και ότι άλλο έχει να κάνει με βία δεν δικαιολογούνται. Το δίκιο όλου του κόσμου να έχεις…

Αν ο Αναστόπουλος πήγαινε στο ΣΕΦ ήταν μαθηματικά δεδομένο πως θα είχαμε… πολεμική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αν φτάναμε να βρεθούν όλοι μέσα στο γήπεδο. Θα τα δικαιολογούσαμε; Ή μήπως δικαιολογείται να βρίσκονται οπαδοί έξω από το σπίτι διαιτητή;

Μήπως δικαιολογούνται να βρίσκονται παράγοντες άλλωστε; Μήπως δικαιολογούνται παράγοντες να βγαίνουν και να απειλούν σε live μετάδοση διαιτητές και αντιπάλους παίκτες; Τα θυμάστε αυτά φαντάζομαι. Τι, όχι;

Η τρομοκρατία δεν είναι a la carte. Το ίδιο και η παρανομία. Όπως με παράνομο, ξεδιάντροπο τρόπο επιβλήθηκε ο ορισμός του Αναστόπουλου. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα που οι… θιγμένοι τώρα, δεν… είδαν την Παρασκευή. Όπως και δεν βλέπουν χρόνια τώρα στο μπάσκετ…

Ούτε καν το κατάλαβαν όταν ο Ολυμπιακός τους ξεφτίλισε βγάζοντας στην σύσκεψη της Δευτέρας τα επίσημα έγγραφα που έδειχναν πως από τις 30 Απριλίου είχε συμφωνηθεί να σφυρίξει στην Βαλτική Λίγκα ο Αναστόπουλος την ίδια μέρα που ξαφνικά ορίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Μικρή λεπτομέρεια. Αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβαινε, έπραττε όπως στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ που έκλεισε το φύλλο αγώνα στον ΕΣΑΚΕ τότε θα υποβιβαζόταν αυτόματα στην Α2.

Τώρα αν δεν κατέβει στα πλέι οφ, είτε γιατί θα ορίσει η ΚΕΔ των… δύο ανθρώπων (άλλο σκάνδαλο!) έναν από τους τρεις ανεπιθύμητους είτε γιατί δεν θα υπάρξουν ξένοι σε ματς με τον ΠΑΟ, απλά θα αποκλειστεί και θα φάει τιμωρία βαθμών για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ήθελαν λοιπόν να τον ταπεινώσουν όσο δεν γίνεται. Όλο το «σύστημα» μαζί. Ο… Φάρος του Κοντονή, του Βασιλειάδη και του Τσίπρα. Έβαλαν τον Αναστόπουλο μετά την παρουσία Γιαννακόπουλου στην ΚΕΔ την περασμένη Παρασκευή και θεώρησαν πως αρκεί αυτό για να λυγίσει ο Ολυμπιακός.

Περίμεναν πως ο Ολυμπιακός θα… γυρίσει το μάγουλο για να φάει και δεύτερο χαστούκι.

Ο Ολυμπιακός όμως εφάρμοσε το #mexritelous πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Θέλετε να με ρίξετε με «πραξικόπημα»; Ελάτε στο ΣΕΦ να με ρίξετε, ήταν η απάντηση του. Και όλοι τους, Κυβέρνηση, ΕΣΑΚΕ, ΚΕΔ, ΕΟΚ και βεβαίως ο Παναθηναϊκός θεώρησαν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα πετύχουν τον στόχο τους.

Τελικά έμεινε ο Αναστόπουλος μόνος του να πρέπει να αποφασίσει αν θα… σταματήσει να είναι άρρωστος το βράδυ της Δευτέρας, και σήμερα αν θα μπει σε ένα γήπεδο που θα ήταν για αυτόν… αρένα.

Όπως σωστά έγραψε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ που εδώ και χρόνια παλεύει με το «θηρίο» που «κατασπαράσσει» το ελληνικό μπάσκετ, και είναι τιμή μας που αποτελεί μέλος της οικογένειας του «10», ο Γιώργος Κογκαλίδης, τους ξεφτίλισε τελικά ο Αναστόπουλος!

Ο Ολυμπιακός σήμερα νίκησε την παρανομία, νίκησε το ξεδιάντροπο πλάνο του… Φάρου να τον ταπεινώσει με το έτσι θέλω, νίκησε μια ολόκληρη Κυβέρνηση που είναι εχθρική απέναντι στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Μια Κυβέρνηση που θεωρεί εχθρό της τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα. Ακόμη δεν έχουν συγχαρεί την ομάδα Πόλο των κοριτσιών του Ολυμπιακού που έπαιξε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Τσίπρας βεβαίως έσπευσε να συγχαρεί τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός σήμερα έκανε πιο ξεκάθαρο από ποτέ το #mexritelous. Ξεγύμνωσε τους πάντες.

Ο Υφυπουργός… εξυγίανσης ποδοσφαίρου (γιατί μόνο με αυτό ασχολείται) δεν είδε κανένα λόγο για να επέμβει ως πολιτεία. Θα έστελνε τα ΜΑΤ και όλα καλά. Ο ίδιος Υφυπουργός που αποφάσισε τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο.

Αλλά μην επαναλαμβανόμαστε. Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι της Κυβέρνησης θεωρούν εχθρό τον Ολυμπιακό. Δικαίωμα τους όπως και δικαίωμα των οπαδών του Ολυμπιακού να… ανταποδώσουν την αγάπη. Δημοκρατικά πάντα.

Εν κατακλείδι μια «μάχη» στον «πόλεμο» που έχει κηρύξει ο Ολυμπιακός κατά της σαπίλας του ελληνικού μπάσκετ κερδήθηκε.

Το χειρότερο βεβαίως από όλα ήταν πως κανείς από όλους τους εμπλεκομένους δεν υπολόγισε πως τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν επικίνδυνα, όπως είδαμε από χθες το βράδυ.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ποτέ και τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει βία και τρομοκρατία. Ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ