Ολυμπιακός: Η επιτυχία του #mexritelous ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ολυμπιακός: Η επιτυχία του #mexritelous ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Αρκεί να δεις τις αντιδράσεις των εχθρών του Ολυμπιακού. Την αντίδραση του Παναθηναϊκού, του… Φάρου και των Φαρολάγνων! Ο Ολυμπιακός πήγε μέχρι τέλους, αφήνοντας τις κωλοτούμπες στους άλλους…

Πρώτα από όλα αξίζει συγχαρητήρια ο Παναθηναϊκός για την νέα επικράτηση του και την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Παρότι τερμάτισε τρίτος στην βαθμολογία, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ένα πρωτάθλημα που προς στιγμήν ο Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει πως δεν θα ολοκληρώσει. «Βόμβα, δεν κατεβαίνει με την Κύμη, αποχωρεί από το πρωτάθλημα» γράφτηκε όταν με επίσημη ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστές τις προθέσεις του.

Αυτή την φορά δεν χρειάστηκε να περάσουν λίγες εβδομάδες όπως με την… Euroleague Mafia, αυτή την φορά 24 ώρες και κάτι ψιλά ήταν αρκετά για να κάνει την… κωλοτούμπα. Όπως και να έχει όμως δικαίωμα κάθε συλλόγου να λέει άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ. Σιγά μην μας ρωτήσει κιόλας…

Και στην τελική γιατί να φύγει ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα; Όλα στρωμένα τα έχει. Την καλύτερη ομάδα αγωνιστικά έχει, τις διαιτησίες που θέλει έχει, τον Βασιλακόπουλο έχει, την ΚΕΔ που θέλει έχει, τις συμμαχίες που θέλει έχει, και τις 12 υπόλοιπες ομάδες «σήκω-κάτσε» έχει. Μαγκιά του λοιπόν να λέει άλλα την Τετάρτη και άλλα την Πέμπτη.

Όπως επίσης και του Γιαννακόπουλου να καλεί το πρωί τους Αγγελόπουλους να σκεφτούν καλά και για το καλό του μπάσκετ να κατέβουν να παίξουν και το απόγευμα στο ΟΑΚΑ να βάζουν κότες στον άδειο πάγκο που θα καθόντουσαν οι ερυθρόλευκοι.

Από την άλλη όμως δεν είναι δικαίωμα της ΕΟΚ/ΚΕΔ να μην ακολουθεί την νομιμότητα. Σύμφωνα με αυτά που καταγγέλλουν οι ερυθρόλευκοι, επανηλλειμένως μάλιστα. Το έγγραφο που έδωσε στην δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν… ξεβράκωμα. Και ας προσπάθησε νωρίτερα από τα δικά του ΜΜΕ ο… Φάρος να κάνει το «άσπρο-μαύρο». Ο ένας «μίλησε» με έγγραφο και ο άλλος με… ρεπορτάζ χωρίς αποδείξεις.

Και εκεί θα μιλήσει η δικαιοσύνη, το ΑΣΕΑΔ θα δώσει την λύση, όπως θα δώσει και την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού αλλά και του πρωταθλήματος.

Ότι και να γίνει όμως από εδώ και πέρα, ένα είναι σίγουρο. Πως η επιτυχία του #mexritelous ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Και δεν χρειάζεται να δεις απλά την συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού, της οικογένειας του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα.

Αρκεί να δεις απέναντι. Πως έχουν λυσσάξει οι εχθροί του Ολυμπιακού. Παραδοσιακοί εχθροί που το μόνο που τους νοιάζει είναι να πετάνε λάσπη και να θέλουν να πλήξουν τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Αυτοί που στην αρχή γελούσαν και έκαναν πλακίτσα με την απόφαση των Αγγελόπουλων. Και που τώρα… κλαίνε γιατί οδηγήθηκε ο Ολυμπιακός στον υποβιβασμό, όπως υποστηρίζουν. Βλέπετε είναι και… δικαστές.

Το που θα οδηγηθεί ο Ολυμπιακός θα το δούμε στην πορεία. Θα το μάθουμε μέσα από τις δικαστικές αποφάσεις.

Το χειρότερο για όλους αυτούς τους υποστηρικτές – υμνητές – χορηγούς του… Φάρου και τους… Φαρολάγνους, είναι πως για τον Ολυμπιακό δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Θα τους ταράξει βεβαίως στην νομιμότητα όπως κάνει και τους ενοχλεί αλλά αυτοί που «καίγονται» είναι αυτοί που τώρα… πανηγυρίζουν. Το πόσο το… χαίρονται φαίνεται από τις «κραυγές» τους.

Δεν το περίμεναν βλέπετε το #mexritelous, συνηθισμένοι σε άλλες καταστάσεις.

Ο Βασιλακόπουλος λοιπόν και οι φίλοι του θα συνεχίσουν τον δικό τους δρόμο και ο Ολυμπιακός το δικό του. Αν δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός δεν θα υπάρχει καν φετινό πρωτάθλημα.

Αν δεν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός θα παίξει εκεί που πρέπει και θέλει, αφήνοντας στην μιζέρια τους τις υπόλοιπες ομάδες. Τις ομάδες που υποτίθεται πως δεν μπορούσαν να βάλουν ξένους διαιτητές γιατί δεν το έλεγε ο κανονισμός αλλά αναδιάρθρωση επιχείρησαν να κάνουν παρότι δεν το έλεγε ο κανονισμός, για να μην πέσει το Λαύριο από το «δώρο» του Παναθηναϊκού στην Κύμη.

Στο πρωτάθλημα που ο ΠΑΟΚ έχει διαλύσει και έχει μείνει μόνο με τον τίμιο Παπαθεοδώρου την ώρα που ο Σαββίδης κοιτάει και δεν ασχολείται παρά τα δικά του τα λόγια τα μεγάλα, που ο Άρης ψάχνει να βρει κανά φράγκο, που ο Πανιώνιος σώζεται με το ζόρι και που οι υπόλοιπες ομάδες μετράνε τις μέρες για το ξενοδοχείο των ξένων. Σε αυτό το πρωτάθλημα που την νέα σεζόν θα ψάξει χορηγούς χωρίς τον Ολυμπιακό και τηλεοπτικά έσοδα θα δούμε ποιος θα γελάει και ποιος θα κλαίει.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει δεδομένα στην Ευρωλίγκα παρά τα… αποκλειστικά ρεπορτάζ των αντι-ολυμπιακών οπαδικών σάιτ που για άλλη μια φορά διασύρθηκαν, με τον Μπερτομέου να τους αποστομώνει, όπως έβγαλε στην σέντρα και τον μόνιμο πρόεδρο του… Φάρου. Τουλάχιστον μάθαμε μέσω του Μπερτομέου πως ο Βασιλακόπουλος είναι καλά, καθώς είδαμε δήλωση του. Το ότι το μπάσκετ διαλύεται δεν τον ενδιαφέρει τον άνθρωπο, τον νοιάζει μην πει κανείς καμιά κουβέντα εναντίον του.

Από αυτό το μπάσκετ λοιπόν ο Ολυμπιακός θα φύγει. Γιατί ο Ολυμπιακός φεύγει, τους παρατάει όλους και παίρνει τον δρόμο του.

Κάτι που όφειλε να κάνει χρόνια τώρα. Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Αυτό που οφείλουν τώρα οι Αγγελόπουλοι να κάνουν είναι να φτιάξουν τον νέο Ολυμπιακό όσο πιο δυνατό γίνεται ώστε τη νέα χρόνια να διεκδικήσει με αξιώσεις την Ευρωλίγκα.

Την διοργάνωση που από το 2010 έως το 2017 έπαιξε σε 5 τελικούς κατακτώντας δύο φορές το βαρύτιμο τρόπαιο. Την μοναδική ελληνική ομάδα που παίζει σε Φάιναλ Φορ από το 2013 και μετά.

Εκεί που ο… Φάρος (ευτυχώς) δεν λάμπει.

Άντε και καλή συνέχεια στο ελληνικό μπάσκετ του Γιώργου Βασιλακόπουλου και των φίλων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ