Ώρες τρόμου για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν παραμορφωμένη! Αν με έβαζαν σε ένα φέρετρο…»

Ώρες τρόμου για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν παραμορφωμένη! Αν με έβαζαν σε ένα φέρετρο…»

«Είχα λιποθυμήσει μέσα στην πισίνα...»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, και προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις, πολλές άγνωστες μέχρι τώρα, σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Μία από αυτές έχει να κάνει και με τον σύντροφό της. Το μελαχρινό μοντέλο βρίσκεται σε σχέση εδώ και χρόνια με έναν άντρα, τον οποίο δεν παρουσιάζει στα social media, καθώς δεν του αρέσει καθόλου η προβολή, με τον οποίο για ένα μικρό διάστημα χώρισε, αλλά τελικά τα ξαναβρήκαν.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

Αποκάλυψε, λοιπόν, αφήνοντας άφωνη την Ελένη Τσολάκη, πως ουσιαστικά παντρεύτηκε με τον καλό της πριν από λίγο καιρό, χωρίς να το μάθει κανείς, σε μία ιδιαίτερη τελετή, χωρίς μπομπονιέρες και όλους αυτούς τους στολισμούς και τα γλέντια.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον γάμο της

  • Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έχει κλείσει αυτό το κομμάτι, τελειώσαμε, δεν έχει κάτι άλλο. Όταν θέλω και αποφασίσω και είναι θέλημα Θεού, θα ανέβει και η φωτογραφία.
  • Ελένη Τσολάκη: Έχει γίνει, απλά δεν το έχουμε δει;
  • Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κάπως έτσι
  • Ελένη Τσολάκη: Δεν το ήξερα κορίτσι μου, να ζήσετε! Έλα να σε φιλήσω. Τι μπομπονιέρες διαλέξατε;
  • Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θα έχουμε 300 τίτλους: «Η Αλεξανδράκη παντρεύτηκε». Δεν είχαμε μπομπονιέρες, έχουμε πάρει ευχή… Δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό το κομμάτι, μη με ξαναρωτήσει κανείς.

Η εξομολόγηση για τον κακοποιητικό σύντροφό της

Και μετά τα ευχάριστα, η ίδια ξεκίνησε να μιλά για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, με αφορμή την έκτη γυναικοκτονία για φέτος στην Ελλάδα, αυτή της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

«Τα σημάδια υπάρχουν, άσχετα αν εμείς δεν τα βλέπουμε. Από μια σπρωξιά, μια άσχημη λέξη, ένα άγριο βλέμμα… Δεν τελειώνει ο κόσμος με έναν άνθρωπο! Έχεις κάποιον άλλο που σε περιμένει και όταν δεν φεύγεις από μία άσχημη και τοξική σχέση δεν αφήνεις τον εαυτό σου να βρει το καλύτερο.

Κόβεις την τύχη σου. Είχα καθηλωθεί εγώ σε μια τέτοια σχέση στο παρελθόν. Δεν μίλησα ποτέ και δεν πρόκειται να μιλήσω. Απλά πρέπει να φεύγουμε. αυτό έχω να πω. Όλοι το έβλεπαν γύρω γύρω, ακόμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του και μου έλεγαν “κορίτσι μου, φύγε να γλιτώσεις”. Εγώ δεν το έβλεπα όμως.

Μου έλεγε αυτός “συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω”. Κάτι που δεν ισχύει με τίποτα. Έχω φωτογραφίες, στις οποίες είμαι παραμορφωμένη! Μη σοκάρεστε. Κάνω τον σταυρό μου και λέω “είμαι ζωντανή, είμαι αρτιμελής, αναπνέω, αισθάνομαι”.

Έκλεινα τα παντζούρια και έμπαινα κάτω από το πάπλωμα, εκεί αισθανόμουν ασφαλής. Έφαγα ταλαιπωρία για δύο χρόνια. Χάνεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου. Υπήρχε φόβος. Υπήρχαν απειλές ότι “θα σε εξαφανίσω” και έγιναν και πράξη!

Κανείς δεν ξέρει τίποτα και ας μην επεκταθούμε σε αυτό. Μάζεψα τα πράγματά μου, άλλαξα σπίτι και εξαφανίστηκα, αλλά… Δεν είχα κανέναν δίπλα μου. Μόνο την συγχωρεμένη την γιαγιά μου που μου έδινε ένα πιάτο φαγητό και με ρωτούσε αν είμαι καλά.

Ήμουν απομονωμένη τελείως ήταν και η περίοδος της καραντίνας… Είχα ενοχλήσεις, έχασα το αμάξι μου… Ήταν η ατάκα ότι “θα τη γονατίσω, για να γυρίσει” και ήταν όλο το σόι του έτσι. Θα ήταν πολύ χαρούμενοι αν με έβαζαν σε ένα ωραίο φέρετρο με λουλουδάκια.

Όταν έχασα το φως μου για λίγα δευτερόλεπτα, μούδιασε το χέρι μου και το είχα πάθει τέσσερις φορές αυτό… Είχα λιποθυμήσει μέσα στην πισίνα της φίλης μου στο Λαγονήσι, πάνω σε ένα φουσκωτό, έμεινα εκεί για πολλές ώρες, κάηκε η πλάτη μου… Πώς δεν τούμπαρε να πνιγώ μέσα στο νερό… Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια. Εκεί κατάλαβα ότι βρισκόμουν σε μια κακοποιητική σχέση», δήλωσε.

Και κατέληξε: «Όταν νιώθω ότι χάνω το δρόμο μου, δεν πρέπει να ντραπώ να ζητήσω βοήθεια. Ντροπή είναι να μη ζητάμε βοήθεια. Όταν ζητάμε, σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, έχουμε αντίληψη».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ