Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια τα Χριστούγεννα

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια τα Χριστούγεννα

Σε σχέση ή free; Διάβασε τις προβλέψεις για τα ερωτικά σου

ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε το σύμπαν θα σου φέρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας σου, με την μόνη διαφορά ότι θα ταιριάζετε μόνον στα… μισά, κάτι που αν έχεις «απόλυτες» αντιλήψεις για τις σχέσεις, σίγουρα θα δημιουργήσει πρόβλημα στην συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό είναι να «σπάσεις» την ρουτίνα της καθημερινότητας, χωρίς ωστόσο να θιγεί ο πυρήνας των αξιών που την διέπουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αναμένονται πολλές εντάσεις, ακόμη όμως κι αν εξαλειφθούν, πλήρως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντελούνται καταστάσεις στα παρασκήνια. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες αποκαλύψεις θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το σεξ απήλ και η παρουσία σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο μπορεί να προκαλέσουν απρόσμενη αίσθηση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά στην… νεολαία και σε κάνει αποδέκτη κολακευτικών σχολίων, όσον αφορά όμως το εργασιακό σου περιβάλλον μην βιαστείς να «πανηγυρίσεις» για μια ερωτική επιτυχία, αφού δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια υπόθεση με κρυφά επαγγελματικά ή ακόμη και οικονομικά κίνητρα. Και βέβαια έχει ενδιαφέρον να διαπιστώσεις, το τι ακριβώς θα γίνει αν αρχίσεις να λες και μερικά «όχι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν ψάχνεις για μια ερωτική περιπέτεια, μπορείς να την έχεις και μάλιστα με όρους και συνθήκες που σε «εξιτάρουν» και μόνον η… σύνεση σου θα αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα πράγματα αλλάζουν αφού το δίλημμα που θα προκύψει είναι μεγάλο ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις και μια μάλλον ενοχλητική κατάσταση, με το… ταίρι σου να πρωταγωνιστεί σε αυτήν!

ΛΕΩΝ
Αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι μπορείς μεν να περάσεις… σούπερ με μια νέα συντροφιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι προδιαγραφές μιας πιο «σοβαρής» συνέχειας. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα άτομο που κινείται σε «υψηλούς» κύκλους και μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ανέσεις. Αν πάλι είσαι «αγκαζέ» με το ταίρι σου, τότε απλά να είσαι πιο… συγκρατημένος/η στα σχόλιά σου για… άλλους/ες!.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις την αλήθεια του ρητού «τα ετερώνυμα έλκονται», αφού ο έρωτας που αναζητάς κρύβεται πίσω από την διαφορετικότητα, ίσως μάλιστα μια αρχική κόντρα να εξελιχθεί σε… μέγα έρωτα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να «σπάσεις» την ρουτίνα της, δείχνοντας αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις… ξανά το ταίρι σου, αφού στο ευρύτερο περιβάλλον σου κάποιος/α καιροφυλακτεί!

ΖΥΓΟΣ
Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι να ανανεώσεις την σχέση σου είτε κάνοντας κάτι το διαφορετικό που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σου. είτε με μια προσωρινή απομάκρυνση που τελικά θα σας φέρει πιο κοντά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν αποκλείεται μια αρχικά «αδιάφορη» επαφή σου να εξελιχθεί απρόσμενα σε… τρελή συμπάθεια, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι στον χώρο σου ή σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το να την έχεις βάλει στον «αυτόματο πιλότο», θεωρώντας διαρκώς τον άνθρωπο σου ως δεδομένο, αργά ή γρήγορα θα να τον κάνει να αντιδράσει με τρόπο που δεν θα σου αρέσει. Δείξε λοιπόν λίγο πιο… διαφορετικά το ενδιαφέρον σου, δίνοντας του μια εικόνα που θα τον αιφνιδιάσει ευχάριστα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια «κλειστή» σχέση και σε μια άλλη, πιο ελεύθερη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι μετοχές σου είναι «ανεβασμένες» κάτι που σε εξυπηρετεί αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα σχέση «στο φτερό», που θα σε κάνει να περάσεις καλά, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένες η διάρκεια και η σταθερότητά της. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πιθανότατα θα προκύψουν προβλήματα εξ αιτίας της παρεμβολής ενός τρίτου προσώπου, που έρχεται για να διασπείρει ζιζάνια και να σε βάλει σε πειρασμό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα ίσως βρεθείς ενώπιον «απίθανων» καταστάσεων και παρότι μερικές φορές είναι καλύτερα να «την κάνεις», παρά να διαπραγματεύεσαι με «τρελάρες», αν καταφέρεις να ανταποκριθείς στην πρόκληση, τότε σίγουρα θα σου ανοίξει μια «πόρτα» που πίσω της κρύβεται μια απρόσμενη ευτυχία! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαταραχθούν οι ισορροπίες της ή να υπάρξει μια προσωρινή απομάκρυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει… ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο. Μάλιστα, η συγκυρία μπορεί να σου φέρει ακόμη πιο κοντά στο… τέλειο, με το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της υπόθεσης να είναι ότι θα πρέπει να περιμένεις, μέχρι να αρθούν κάποιοι περιορισμοί, που φράζουν τον δρόμο προς την από κοινού ευτυχία σας.

ΙΧΘΥΣ
Η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό «οίκο» σου σε παρασύρει να μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και «παράνομες» κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι τέτοιο συνιστά… πρόβλημα! Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως σου τύχει ένα πρόσωπο που είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που δηλώνει, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς κι εσύ να κρύψεις την ταυτότητά σου για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ