Ποια είναι τα ζώδια που αργούν να απαντήσουν στα μηνύματα

Ποια είναι τα ζώδια που αργούν να απαντήσουν στα μηνύματα

Τα ζώδια που ξεχνιούνται και μπορεί να σου απαντήσουν μετά από μέρες.

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Εκείνοι που σου απαντούν αμέσως στις κλήσεις και στα μηνύματα και εκείνοι που το θυμούνται μετά από ώρες, μέρες, ίσως και εβδομάδες και επανέρχονται, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι μπαίνεις σε χρονοκάψουλα.

Αν μιλάμε μάλιστα για το ερωτικό σου ενδιαφέρον, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα γιατί εδώ μπαίνουν και παρεξηγήσεις.

Μήπως δε με θέλει; Μήπως με αποφεύγει; Ρε μπας και μου κάνει caspering;

Δες ποια είναι τα ζώδια που αργούν να απαντήσουν στα μηνύματα:

Υδροχόος Ε τώρα τα ζητάει ο οργανισμός σου. Περιμένεις από έναν Υδροχόο να ακολουθήσει κοινωνικές νόρμες και να μπει σε καλούπια; Μπορεί να έχει κινητό στην κατοχή του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και συνέχεια από πάνω για να δει πότε θα τον πάρεις εσύ τηλέφωνο. Είναι τόσο απασχολημένος με το να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο και να σετάρει σωστά τα ρούχα του, που δεν έχει χρόνο με το να σου απαντήσει αμέσως. Ό,τι θέλεις να το πεις, κάντο από κοντά.

Δίδυμοι Το πιο κοινωνικό ζώδιο δεν προλαβαίνει να απαντήσει σε μηνύματα θαυμαστών και φίλων. Δύο χέρια έχει, μην περιμένεις τα πάντα. Επίσης, μην ξεχνάς ότι εκτός από κοινωνικός, είναι και τρομερά αναποφάσιστος και είναι ικανός να γράφει και να σβήνει αυτό που θέλει να σου πει, καταλήγοντας στο να μη σου στείλει τίποτα απολύτως. Αύριο είναι μία καινούρια μέρα (σκέφτεται) και επιστρέφει στη δουλειά του.

Αιγόκερως Εδώ έχουμε μία ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Ενώ είναι απόλυτα συνεπής και οργανωτικός, θα σου απαντήσει άμεσα μόνο στην περίπτωση που δεν κάνει κάτι πολύ σημαντικό εκείνη τη στιγμή. Αν δουλεύει (όλη μέρα δηλαδή), ξέχνα το. Η εργασία είναι πολύ πιο σημαντική από την προσωπική ζωή και δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Κράτα τις σκέψεις σου για όταν θα βρεθείτε από κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ