Ο Φελαϊνί δανείζει τρία εκατ. ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης για να τη σώσει από τη χρεωκοπία

Ο Φελαϊνί δανείζει τρία εκατ. ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης για να τη σώσει από τη χρεωκοπία

Με την Σταντάρ Λιέγης στο χείλος του γκρεμού ο Βέλγος άσος αποφάσισε να τη βοηθήσει οικονομικά ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η πανδημία διέλυσε οικονομικά την Σταντάρ Λιέγης με τον σύλλογο να βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές αφού τον προηγούμενο μήνα δεν κατάφερε να πάρει άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Όπως αναφέρει η «Het Nieuwsblad» ο Μαρουάν Φελαϊνί είναι διατεθειμένος να προσφέρει γενναία βοήθεια στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα (2006-8) δανείζοντάς της περίπου τρια εκατ. ευρώ. Ο Αξελ Βίτσελ, με τον οποίο συνυπήρξαν στην ομάδα της Λιέγης, ήταν αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα τηλεφώνησε στον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να βοηθήσουν όπως μπορούν την ομάδα και να γλιτώσει τον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία.

Το ποσό που χρειάζεται η Σταντάρ για να αντεπεξέλθει την επόμενη σεζόν είναι 12 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πρέπει να «παρουσιάσει» πριν την 30η Ιουνίου ώστε να καταφέρει να πάρει άδεια σε δεύτερο βαθμό, ύστερα από την έφεση που κατέθεσε στο Ανώτατο Βελγικό Αθλητικό Δικαστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ