Η απάντηση του Μουρίνιο στους επικριτές του

Η απάντηση του Μουρίνιο στους επικριτές του

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «θύμισε» σε όσους του ασκούν κριτική, την πορεία του σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Γιούνγκ Μπόις με 1-0 αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχθηκε ξανά έντονη κριτική. Τόσο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του όσο και για τον τρόπο που πανηγύρισε στο γκολ που χάρισε τη νίκη στην Γιουνάιτεντ.

Ο Μουρίνιο ξεσπάθωσε λοιπόν εναντίον των επικριτών του, θυμίζοντας την πορεία τους σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. «Έχω 14 παρουσίες σαν προπονητής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκα σε όλες. Τις δύο φορές που ομάδες μου δεν συμμετείχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερα να τις οδηγήσω στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι μια μικρή λεπτομέρεια για όλους όσοι με αγαπούν και για τους λάτρεις της στατιστικής. Η πρόκρισή μας φέτος είναι ένα επίτευγμα, όχι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά είναι επίτευγμα. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εμάς, ομάδες με μεγαλύτερη ποιότητα, με μεγαλύτερη φιλοδοξία, αλλά στα νοκ άουτ παιχνίδια όλα είναι πιθανά» υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ