Η Άστον Βίλα έχει στην αποστολή της Αγγλίας περισσότερους παίκτες από τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ (pic)

Η Άστον Βίλα έχει στην αποστολή της Αγγλίας περισσότερους παίκτες από τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ (pic)

Μπορεί οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ να ήταν στο σχέδιο της European Super League, ωστόσο η Άστον Βίλα κατάφερε να «δώσει» περισσότερους ποδοσφαιριστές στην Εθνική Αγγλίας για το ερχόμενο Euro.

Σε ρυθμούς Euro έχουν ξεκινήσει να κινούνται πλέον οι περισσότεροι, καθώς απομένουν σχεδόν τρεις εβδομάδες για την έναρξη της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η οποία φέτος θα διεξαχθεί σε 12 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης!

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου είναι η Εθνική Αγγλίας. Τα «τρία λιοντάρια» πηγαίνουν μετά από πολλά χρόνια σε μία διοργάνωση, έχοντας ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να καλείεται να φέρει επιτέλους μία κούπα στο… Νησί!

Ο προπονητής των Άγγλων ανακοίνωσε σήμερα την προεπιλογή του, η οποία αποτελείται από 30 ποδοσφαιριστές. Ο Άγγλος τεχνικός δεν έβγαλε την τελική του αποστολή και επέλεξε τέσσερις επιπλέον ποδοσφαιριστές, καθώς περιμένει τους δύο τελικούς της UEFA όπου δίνουν το «παρών» τρεις ομάδες της Premier League, ευελπιστώντας να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός που θα του χαλάσει τα σχέδια…

Μία προεπιλογή που δείχνει πως όλες οι ομάδες της Premier League μπορούν να δώσουν… κάτι. Ακόμα και εκείνες που δεν ήταν στα πλάνα της European Super League, καθώς η Άστον Βίλα θα «στείλει» στο Euro τρεις ποδοσφαιριστές της, σε αντίθεση με τις… Σουπερλιγκάτες, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ από τις οποίες ο Σάουθγκεϊτ επέλεξε δύο, έναν και έναν αντίστοιχα!

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, από τις οποίες ο Σάουθγκεϊτ επέλεξε πέντε και τέσσερις, με τις Τσέλσι, Άστον Βίλα και Έβερτον να ακολουθούν με τρεις ποδοσφαιριστές.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός, πως η Ντόρτμουντ «έδωσε» περισσότερους παίκτες στα «τρία λιοντάρια» (δύο) σε σχέση με τις Άρσεναλ και Τότεναμ που είναι… ντόπιες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ