Φαν Σιπ: «Μας ενοχλεί που δεν είμαστε στο Euro»

Φαν Σιπ: «Μας ενοχλεί που δεν είμαστε στο Euro»

Στην απουσία της Εθνικής ομάδας από το Euro στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ.

Σε ρυθμούς φιλικού, κινείται η Εθνική Ελλάδος, καθώς το σύνολο του Τζον Φαν Σιπ θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, το οποίο προετοιμάζεται για το Euro, σε αντίθεση με την Εθνική μας ομάδα… Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Ολλανδός τεχνικός ο οποίος ανέφερε πως όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας είναι ενοχλήμενοι με την απουσία της Ελλάδας από το Euro, ενώ έδωσε παράλληλα και το σύνθημα για τη νίκη απέναντι στους «κόκινους διαβόλους».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Τις δυσκολίες της φετινής σεζόν:

«Ηταν μία μεγάλη περίοδος για πολλούς παίκτες. Κάποιοι είχαν off και κάποιοι παραπάνω μέρες που έπαιζαν. Η ομάδα μαζεύτηκε. Όλα τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε κίνητρο να κάνουμε καλά ματς με Βέλγιο και Νορβηγία».

Το ματς με το Βέλγιο:

«Σεβόμαστε το γεγονός πως παίζουμε απέναντι στο Βέλγιο. Έχουν ατομικά πολύ καλούς παίκτες. Θέλουμε να δείξουμε σημάδια προόδου. Να δούμε το τι μπορούμε να πετύχουμε σε τέτοιο επίπεδο».

Το εάν η Ελλάδα παίζει καλύτερα με πιο δυνατές ομάδες:

«Θα δούμε εάν ανταποκρινόμαστε πιο καλά με τέτοιους αντιπάλους. Απ’ όταν ανέλαβα εγώ παίζουμε πρώτη φορά με το Νο1 της κατάταξης. Είχαμε πάρει καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία. Το ματς αυτό δίνει μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θα είναι ενδιαφέρον το πως μπορεί να σταθεί η ομάδα μας. Θέλουμε να αναπτυχθούμε ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ