Κοτάρσκι: «Μπροστά στο κοινό μας μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Κοτάρσκι: «Μπροστά στο κοινό μας μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς με την Χάιντουκ Σπλιτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Χάιντουκ Σπλιτ στην ρεβάνς της Τούμπας, προερχόμενος από το 0-0 της περασμένης Πέμπτης (10/8) στην Κροατία και αύριο (17/8) θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι και τόνισε πως με την βοήθεια των οπαδών τους, θα μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση, ενώ για τις φήμες για ομάδες του εξωτερικού είπε ότι προτεραιότητά του είναι μόνο ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα που «υπέγραψε» την ιστορική ανατροπή της ΑΕΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη τερματοφύλακα κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Τούμπα:

Για την ετοιμότητα της ομάδας για την πρόκριση και το σκορ του πρώτου αγώνα: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πραγματικά έτοιμη. Έχουμε πάρει το 0-0 στο πρώτο ματς, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι, να τα δώσουμε όλα για την νίκη.

Έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Θέλαμε την νίκη και εκεί, αλλά και το 0-0 δεν είναι κακό σκορ. Μπροστά στο κοινό μας, μπορούμε να κάνουμε το σημαντικό βήμα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τα θετικά σχόλια των κροατικών ΜΜΕ για τον ίδιο: «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις κόντρα σε ομάδες από την πατρίδα σου. Κάναμε ένα καλό ματς στην Κροατία, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε τις φάσεις μας και οι φάσεις του αντιπάλου ήταν από δίκα μας λάθη.

Δεν ήμουν εγώ ο ήρωας για το αποτέλεσμα, ήταν μια συλλογική δουλειά απ’ όλους μας. Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε συμπατριώτες μου, αλλά εγώ είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην πρόκριση. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και μια πρόκριση».

Για το τι έχει αλλάξει τη νέα σεζόν: «Έχουν έρθει νέοι παίκτες στην άμυνα, είναι πάντα δύσκολο να αλλάζουν πράγματα, αλλά τα παιδιά προσαρμόζονται γρήγορα.

Έχουμε καλή επικοινωνία μεταξύ μας, πάμε πολύ καλά. Είναι μια νέα σεζόν και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι διαφορετικό να παίζεις μαζί με κάποιους για έναν χρόνο, το επίπεδο της επικοινωνίας μας και της χημείας μας είναι πολύ καλά και σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι».

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων: «Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν φήμες. Πάντα θα μιλάνε και θα γράφουν. Ο ΠΑΟΚ είναι η προτεραιότητά μου, είμαι χαρούμενος εδώ και σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι.

Δεν διαβάζω τι γράφεται στα ΜΜΕ, είμαι αφοσιωμένος στο πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, δεν επηρεάζομαι απ’ ότι γράφεται. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι προτεραιότητα και δεν με απασχολεί κάτι άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ