Η τελευταία δοκιμή του Μαρτίνεθ πριν τη Φράιμπουργκ: Μπλοφάρει ή όχι ο Ισπανός με τον Ιμπόρα…

Η τελευταία δοκιμή του Μαρτίνεθ πριν τη Φράιμπουργκ: Μπλοφάρει ή όχι ο Ισπανός με τον Ιμπόρα…

Τι (και ποιους) δοκίμασε στην αποψινή τελευταία προπόνηση ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Συνέβη κατά σειρά στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης. Διαδοχικές δοκιμές «εντεκάδας» από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με σχηματισμό 5-3-2 και τον Βιθέντε Ιμπόρα που έχει να εμφανιστεί στο αρχικό σχήμα από τον Σεπτέμβρη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού ανάμεσα στον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Ανδρέα Ντόι.

Και μιας και αυτός ο σχηματισμός δεν έχει προηγούμενο στην εποχή Μαρτίνεθ στο λιμάνι; Έχει ανοίξει μια συζήτηση που έφτασε απόψε ως τη συνέντευξη Τύπου. Εκεί όπου ο 42χρονος προπονητής δεν το αρνήθηκε, αλλά τέλος πάντων δεν το επιβεβαίωσε: «Έχουμε δουλέψουμε και με τριάδα στην άμυνα. Είμαστε έτοιμοι να αλλάζουμε συστήματα, μου αρέσει να το κάνω αυτό, μπορούμε να αλλάζουμε τακτικές και συστήματα. Το πιο σημαντικό πάντως είναι η ομάδα να δείξει το καλύτερο δυνατό της πρόσωπο».

Διαβάστε επίσης: H απόλυτη «φάση» του Πετρούσεφ στον τελικό του Μουντομπάσκετ και ο Σάσα του λιμανιού…

Θα δούμε λοιπόν Ολυμπιακό με τρία στόπερ, και ένα εξ αυτών τον πολύπειρο Βιθέντε Ιμπόρα που πολλά τον λες στη μεγάλη καριέρα του όχι όμως και (ούτε κατά συνθήκη) κεντρικό αμυντικό; Θα πρέπει προφανώς να περιμένουμε ως αύριο.

Μέχρι τότε όμως προκύπτει ένα ρεπορτάζ με ενδιαφέρον απευθείας από την αποψινή προπόνηση της ομάδας στο Europa Park. Διότι εκεί ο Μαρτίνεθ επέλεξε να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του 4-3-3. Μια δοκιμή με Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι, Ορτέγκα στην άμυνα. Με Καμαρά, Έσε, Αλεξανδρόπουλο στη μεσαία γραμμή. Με Φορτούνη, Μασούρα, Ελ Κααμπί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Και με τον Ιμπόρα… στον πάγκο (όπως και με τον Ντανιέλ Ποντένσε που η αλήθεια είναι πως σε καμιά από τις δοκιμές δεν άνοιξε ως τώρα πόρτα εντεκάδας).
Μπλόφαρε Δευτέρα-Τρίτη ο Ισπανός; Μπλόφαρε απόψε; Είπαμε, υπομονή ως αύριο. Ακόμη την εντεκάδα δεν την γνωρίζουν ούτε οι ποδοσφαιριστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ