«Εντυπωσιάζει ο Γιαννούλης, καταβάλλει τα χρήματα στον ΠΑΟΚ η Νόριτς»

«Εντυπωσιάζει ο Γιαννούλης, καταβάλλει τα χρήματα στον ΠΑΟΚ η Νόριτς»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Νόριτς, η οποία την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Premier League και ετοιμάζεται να καταβάλλει το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Η Νόριτς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Premier League, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως θα αγοράσει τα δικαιώματα του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Έλληνας διεθνής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν στον αγγλικό σύλλογο, με αγγλικά να δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι άνθρωποι των «καναρινιών» έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του.

Ο Γιαννούλης αγωνίζεται στη Νόριτς τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, με τη συμφωνία των δύο ομάδων τον περασμένο Ιανουάριο να προβλέπει την υποχρεωτική αγορά του εφόσον η αγγλική ομάδα επέστρεφε στην πρώτη κατηγορία. Τα «καναρίνια» υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Έλληνα αριστερού μπακ και για τη νέα σεζόν και έτσι θα καταβάλλουν το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στους Θεσσαλονικείς.

Ο 25χρονος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 14 παιχνίδια με τη φανέλα της βρετανικής ομάδας, έχοντας 1 ασίστ σε 1.200 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 34 αγώνες, με απολογισμό 1 γκολ και 5 ασίστ σε 2.872 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ