Τέλος από την Εθνική ο Φελαϊνί (pic)

Τέλος από την Εθνική ο Φελαϊνί (pic)

O Μαρουάν Φελαϊνί ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Βελγίου με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τέλος στην καριέρα του από την Εθνική Βελγίου έβαλε ο Μαρουάν Φελαϊνί. Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον περασμένο Γενάρη μετακόμισε στην κινέζικη Σαντόνγκ Λουνένγκ ήταν διεθνής από το 2007 και σε 87 εμφανίσεις και πέτυχε 18 γκολ.

Το μήνυμα του Βέλγου:

«Μετά από δώδεκα χρόνια αντιπροσωπεύοντας το Βέλγιο σε υψηλό επίπεδο, αποφάσισα να ολοκληρώσω την καριέρα μου με την εθνική. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, αλλά αισθάνομαι πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να αποχωρήσω και να δώσω χώρο στη νέα γενιά του Βελγίου. Ήταν τιμή να αντιπροσωπεύσω το Βέλγιο 87 φορές και να είμαι μέρος δύο διοργανώσεων Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την εθνική ομάδα. Έχω αμέτρητες αναμνήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» από το ντεμπούτο μου το 2007», ανέφερε αρχικά στο μήνυμά του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πήραν μέρος στην καριέρα του, ειδικά τους συμπαίκτες μου, πολλοί από τους οποίους θα είναι για πάντα φίλοι μου, αλλά και όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους Βέλγους οπαδούς που ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο για να μας υποστηρίξουν. Εύχομαι στον προπονητή και την ομάδα κάθε επιτυχία στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ευχαριστώ Βέλγιο», ανέφερε στο «αντίο» του ο Φελαϊνί.

https://twitter.com/Fellaini/status/1103755312002199555

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ