Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όφερμαρς: «Σαν τον Τραμπ λειτουργεί η UEFA»

Μία σκληρή παρομοίωση χρησιμοποίησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ για τη στάση των αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Όφερμαρς: «Σαν τον Τραμπ λειτουργεί η UEFA» | to10.gr

Κριτική σε οξύτατους τόνους άσκησε στην UEFA ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς. Ο παλαίμαχος Ολλανδός τόνισε ότι οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας συμπεριφέρονται όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, θέτοντας την οικονομία πάνω από τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Όφερμαρς επισήμανε ότι για εκείνον, η ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από το ποδόσφαιρο:

«Βιώνω πολύ δύσκολα αυτό που γίνεται. Δεν εξαρτιόμαστε από τα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ολλανδία, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Ιταλία.

Θεωρώ ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ασκήσει πίεση στην UEFA  για να συνεχιστούν οι αγώνες με οποιοδήποτε κόστος. Και η UEFA κερδίζει γιατί παίζοντας ή όχι το Champions League, πάλι θα λάβει εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι η UEFA και η Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Ντόναλντ Τραμπ που είπε πριν μία εβδομάδα ότι η οικονομία είναι πιο σημαντική από τον κορωνοϊό.

Πάνω από 100 άτομα πεθαίνουν κάθε μέρα στην Ολλανδία, εξαιτίας του κορωνοϊού. Για μένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, η ζωή είναι πιο σημαντική».