Όφερμαρς: «Σαν τον Τραμπ λειτουργεί η UEFA»

Όφερμαρς: «Σαν τον Τραμπ λειτουργεί η UEFA»

Μία σκληρή παρομοίωση χρησιμοποίησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ για τη στάση των αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Κριτική σε οξύτατους τόνους άσκησε στην UEFA ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς. Ο παλαίμαχος Ολλανδός τόνισε ότι οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας συμπεριφέρονται όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, θέτοντας την οικονομία πάνω από τον κορωνοϊό.

Ο Όφερμαρς επισήμανε ότι για εκείνον, η ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από το ποδόσφαιρο:

«Βιώνω πολύ δύσκολα αυτό που γίνεται. Δεν εξαρτιόμαστε από τα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ολλανδία, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Ιταλία.

Θεωρώ ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ασκήσει πίεση στην UEFA  για να συνεχιστούν οι αγώνες με οποιοδήποτε κόστος. Και η UEFA κερδίζει γιατί παίζοντας ή όχι το Champions League, πάλι θα λάβει εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι η UEFA και η Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Ντόναλντ Τραμπ που είπε πριν μία εβδομάδα ότι η οικονομία είναι πιο σημαντική από τον κορωνοϊό.

Πάνω από 100 άτομα πεθαίνουν κάθε μέρα στην Ολλανδία, εξαιτίας του κορωνοϊού. Για μένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, η ζωή είναι πιο σημαντική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ