Άγιαξ: «Δεν πρόκειται να κάνουμε έκπτωση για να πουλήσουμε παίκτη»

Άγιαξ: «Δεν πρόκειται να κάνουμε έκπτωση για να πουλήσουμε παίκτη»

Ο Άγιαξ μέσα από τις δηλώσεις του Φαν Ντερ Σαρ έσπευσε να κάνει σαφή τη θέση του στο θέμα του Φαν Ντε Μπεκ

Ο Άγιαξ έχει δεσμευτεί προφορικά σε παίκτες όπως ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, ο Νικολάς Ταλιαφίκο και Αντρέ Ονάνα, πως φέτος θα πωληθούν, από τη στιγμή που, πέρυσι, πείστηκαν να παραμείνουν, μετά την εντυπωσιακή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ φρόντισε να κάνει σαφές πως, παρά τα νέα δεδομένα λόγω κοροναϊού, δεν πρόκειται να ξεπουλήσει κανέναν από τους, προς πώληση, ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Φαν Ντε Μπέεκ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με αφορμή την περίπτωση του 23χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού, ο Φαν Ντερ Σαρ, που έχει διοικητικό ρόλο στον Άγιαξ, τόνισε: «Οι πολύ μεγάλοι σύλλογοι, όπως η Μπάγερν Μονάχου, λένε πως οι τιμές θα πέσουν κάτω από τις ρήτρες για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Είναι εύκολο όμως γι’ αυτούς να λένε κάτι τέτοιο, γιατί είναι οι αγοραστές. Φυσικά, δεν πρόκειται να ξαναδούμε σύντομα μεταγραφές των 150 ή των 200 εκατομμυρίων, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι παίκτες του Άγιαξ δεν θα κοστολογηθούν ανάλογα με την ποιότητα και το ταλέντο τους.

Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς. Δεν πρόκειται να κάνουμε έκπτωση στη… μισή τιμή για να δώσουμε κάποιον παίκτη. Οι ομάδες θα πρέπει να το ξεχάσουν αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ