ΟΦΗ : «Στην καρδιά μου ο κόσμος της ομάδας» είπε ο Βουό

ΟΦΗ : «Στην καρδιά μου ο κόσμος της ομάδας» είπε ο Βουό

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο Τζίλι Βουό, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο κόσμος της ομάδας του Ηρακλείου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να επιστρέψει σε αυτή.

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει και πάλι από εδώ και πέρα ο Τζίλί Βουό. Ο Ιβοριανός φορ το καλοκαίρι που πέρασε άφησε τους Κρητικούς για χάρη της Λαμίας που είχε μόλις προβιβαστεί στη Super League, όμως, ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του τον έκανε να γυρίσει στους Ηρακλειώτες, μόλις έξι μήνες μετά.

Αν και όλα έδειχναν πως ο έμπειρος στράικερ θα έδινε τα χέρια με τον Άρη και όχι με τον ΟΦΗ, όπως και έγινε. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βουό επισήμανε πως σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε ο κόσμος των μελανόλευκων που ήταν και παραμένει στην καρδιά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζίλι Βουό στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του είναι στην καρδιά μου. Αυτό το γήπεδο, αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος είναι εδώ. Η καρδιά μου είναι εδώ. Είναι το δεύτερό μου σπίτι το Γεντί Κουλέ. Γι’ αυτό γύρισα. Ήρθα για να τελειώσω τη δουλειά που άφησα πίσω πέρσι. Δεν τα καταφέραμε πέρσι και πρέπει να πετύχουμε φέτος. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και πρέπει να επιστρέψει στην Super League».

Ο Βουό θα κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της Πέμπτης (1/2) με την ΑΕ Καραισκάκης στο Γεντί Κουλέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ