ΟΦΗ – Βέροια 3-0

ΟΦΗ – Βέροια 3-0

Οι Κρητικοί ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Βέροιας και κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην 2η θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας την Παναχαϊκή, που έχει ματς λιγότερο.

Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΟΦΗ επικράτησε της Βέροιας στο Γεντί Κουλέ για την 16η αγωνιστική και πανηγύρισε την 11η νίκη του (σε 16 αγωνιστικές). Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε τους 36 βαθμούς, και πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την Παναχαϊκή (την Κυριακή παίζει στην Καρδίτσα) στην 3η με 34.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 40′. Σε αντεπίθεση, ο Μάνος γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Βουό την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Κουτσιανικούλης την έστειλα στα δίχτυα.

Οι ασπρόμαυροι διπλασίασαν τα τέρματά τους προτού ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Λαζόπουλος ανέτρεψε τον Βουό μέσα στην περιοχή, με τον ΟΦΗ να κερδίζει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μάνος που έκανε το 2-0 και συνέχισε το προσωπικό σερί του στο σκοράρισμα.

Και το τρίτο γκολ των Κρητικών σημειώθηκε από τα 11 βήματα, καθώς στο 55ο λεπτό Μάνος ανατράπηκε από τον Καψάλη. Αυτή τη φορά το πέναλτι εκτέλεσε ο Βουό που έκανε το 3-0.

Να σημειωθεί οτι ο ΟΦΗ είχε και δύο δοκάρια, το ένα στο 7′ (εκτέλεση φάουλ από τον Ντίνα) και στο 34′ (σουτ του Μάνου), ενώ η Βέροια ένα (σουτ του Δαμιανάκη).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός (63′ Μαχαίρας), Κουτσιανικούλης (46′ Κοέλιο), Ντίνας (80′ Αργυρόπουλος), Μάνος, Βουό.
ΒΕΡΟΙΑ (Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης (15′ Οφέι), Γιαμόα (62′ Μέξης), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/2

Πανσερραϊκός – Άρης 1-3
ΟΦΗ – Βέροια 3-0

Κυριακή 11/2

Παναιγιάλλειος – Αχαρναϊκός 3-0α.α.
Τρίκαλα – Καλλιθέα
Απόλλων Πόντου – ΑΕ Καραϊσκάκης
Αιγινιακός – Εργοτέλης
Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναχαϊκή
Σπάρτη – Δόξα Δράμας

Δευτέρα 12/2

Απόλλων Λάρισας – ΑΟΧ Κισσαμικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ