Βαλεριάνος : «Θα συνεχίσουμε την καλή πορεία»

Βαλεριάνος : «Θα συνεχίσουμε την καλή πορεία»

Ο Γιώργος Βαλεριάνος εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη media day που διοργάνωσε η ΠΑΕ.

Αισιόδοξος ότι ο Άρης θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της ανόδου και θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στα πλαίσια της media day που διοργάνωσε η ΠΑΕ στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Γιώργος Βαλεριάνος.

«Αν κερδίσουμε την Αναγέννηση Καρδίτσας θα κλείσουμε ιδανικά τον πρώτο γύρο. Αποδίδουμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πλέον και συνδυάζουμε θετικά αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις», τόνισε στη αρχική του τοποθέτηση.

Για τη προσωπική του απόδοση: «Κάθε παίκτης θέλει να βελτιώνεται διαρκώς με την σκληρή δουλειά. Προσπαθώ να δίνω πάντα το 100% , για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Για την καλή πορεία του Άρη: «Αυτό θέλαμε από την αρχή, να είμαστε στην πρώτη θέση από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Κάνουμε μια εξαιρετική πορεία και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στην συνέχεια».

Για την μεταγραφή του Κανακούδη: «Θεωρώ ότι θα με βοηθήσει με την εμπειρία που έχει. Μέσα από την προπόνηση, πρέπει όλοι να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αήττητο του πρώτου γύρου: «Δεν κυνηγάμε το αήττητο. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την διαφορά στην απόδοση του Άρη: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που και στα 90 λεπτά να έχει τον ίδιο ρυθμό. Προσπαθούμε να σκοράρουμε από την αρχή και όταν δε γίνεται ανεβάζουμε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τις επιθετικές πρωτοβουλίες των μπακ: «Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του κάθε αντιπάλου. Στα τελευταία παιχνίδια η αλήθεια είναι ότι παίζουμε περισσότερο από τα άκρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ