Επωφελείται κι ο Άρης από τη μεταγραφή του Στεργιάκη

Επωφελείται κι ο Άρης από τη μεταγραφή του Στεργιάκη

Ο Άρης αναμένεται να έχει όφελος από τη μεταγραφή του Αντώνη Στεργιάκη στον Ολυμπιακό, καθώς διατηρεί ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης του νεαρού τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Σλάβια Σόφιας για την απόκτηση του Αντώνη Στεργιάκη με την ομάδα του λιμανιού να κάνει την διαφορά, καθώς θα δώσει σχεδόν 800.000 ευρώ για τον 19χρονο τερματοφύλακα.

Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα από τη Βουλγαρία και πλέον απομένουν τα τυπικά της υπόθεσης. Τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του νεαρού γκολκίπερ παρακολουθεί και ο Άρης, καθώς μόλις ολοκληρωθεί θα έχει οικονομικό όφελος.

Όπως αναφέρει η Livesport, οι κιτρινόμαυροι διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον Στεργιάκη. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος πορτιέρε ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Άρη σε ηλικία έξι ετών κι έμεινε σχεδόν μια δεκαετία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πριν τον παραχωρήσει στη Σλάβια.

Αυτόματα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στεργιάκη στον Ολυμπιακό οι κίτρινοι θα πρέπει να πάρουν το 10% από το ποσό που θα εισπράξει η Σλάβια, το οποίο όπως προείπαμε κυμαίνεται στις 800.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ