Ο Απόλλων Λάρισας έδιωξε τον Στίβεν Ριμπερί

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε πως δεν θα ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Στίβεν Ριμπερί, για λόγους που αφορούν στη φυσική κατάσταση του 23χρονου.


Ο Απόλλων Λάρισας έδιωξε τον Στίβεν Ριμπερί | to10.gr

Ο Στίβεν Ριμπερί, αδερφός του Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν Μονάχου, εντέλει δεν θα φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς η θεσσαλική ομάδα της Football League ανακοίνωσε πως δεν θα ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ελέω μη θετικής ανταπόκρισής του στις εργομετρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως το επίπεδο φυσικής κατάστασής του «βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών». Ο 22χρονος πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις μία φιλική αναμέτρηση, με αντίπαλο τη Λαμία, στην οποία η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με 3-1.

Ο Ριμπερί ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάγερν, ωστόσο δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα, περνώντας τα τελευταία χρόνια του σε γαλλικές ομάδες της τρίτης τη τάξει εγχώριας κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ΄εδουνί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο