ΟΦΗ : Δίπλα στους παίκτες ο Τσάλος (pics)

ΟΦΗ : Δίπλα στους παίκτες ο Τσάλος (pics)

Με τους παίκτες του ΟΦΗ μίλησε το πρωί της Δευτέρας (8/1) ο πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Τσάλος, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις οικονομικές οφειλές που υπάρχουν προς εκείνους, αλλά και για να τους εμψυχώσει, ενόψει της ρεβάνς με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο.

Την ώρα που οι περισσότεροι διοικούντες τον ΟΦΗ δείχνουν να μην ενδιαφέρονται για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας ο Φώτης Τσάλος συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ είχε συνάντηση με παίκτες κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης που έγινε τη Δευτέρα (8/1) και τους ενημέρωσε πως για την κατάθεση χρημάτων που έγινε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ωστόσο, αυτή μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό, αφού τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ώρα στον ΟΦΗ.

Παρόλα αυτά ο Τσάλος θέλησε με αυτή την κίνηση ν’ αναπταιρώσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών πριν την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο που θα γίνει την Τρίτη (9/1) στο Γεντί Κουλέ, ενώ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook έγραψε:

«Ένα μπράβο. Μία καλή κουβέντα. Ένα ευχαριστώ. Μερικές φορές είναι πιο μεγάλα απ’ όλα τα εκατομμύρια του κόσμου. Πάμε παιχταράδες. Να νικήσουμε αύριο και τον Πανιώνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ