Κούμαν για Πιάνιτς – «Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στη Μπαρτσελόνα»

Κούμαν για Πιάνιτς – «Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στη Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν ήταν καθόλου διπλωματικός όταν κλήθηκε να απαντήσει σε όσα δήλωσε ο Μίραλεμ Πιάνιτς μετά τον δανεισμό του στην Μπεσίκτας.

Το μέλλον του Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν στον «αέρα» σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Βόσνιος κεντρικός χαφ ήταν σε καθεστώς παραχώρησης από την Μπαρτσελόνα, αλλά έπρεπε να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο και να παρουσιαστεί σαν «σωτήρας» η Μπεσίκτας για να τον αποκτήσει με δανεισμό.

Ο Πιάνιτς δεν υπολογιζόταν στο ελάχιστο από τον Ρόναλντ Κούμαν και φρόντισε στις πρώτες δηλώσεις με την νέα του ομάδα να κατηγορήσει τον Ολλανδό τεχνικό για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Τώρα ήταν η σειρά του Κούμαν να απαντήσει στον πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή του και φρόντισε να μην κρατήσει διπλωματική στάση, αλλά να πει τα πράγματα όπως πίστευε, τονίζοντας πως διαθέτει καλύτερους ποδοσφαιριστές για την συγκεκριμένη θέση.

«Μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό του. Αλλά έχασε τη μάχη απέναντι στους άλλους μέσους της ομάδας. Είναι δύσκολο, προσπαθήσαμε να βρούμε τον σωστό ρόλο για εκείνον αλλά στο τέλος καταλήξαμε πως απλά υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στο σύλλογο» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ