Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Θυμήθηκε τι θα πει νίκη…

Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Θυμήθηκε τι θα πει νίκη…

Μετά από 23 ματς χωρίς νίκη η Κάντιθ επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο, που είχε το μυαλό της στη ρεβάνς με την Ίντερ, και ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Ήταν 1 Σεμπτεμβρίου του 2023 όταν η Κάντιθ επικρατούσε με 3-1 της Βιγιαρεάλ και πανηγύριζε τη δεύτερη νίκη της μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη La Liga. Έκτοτε πέρασαν 23 ματς στα οποία η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο με αποτέλεσμα να βυθιστεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Όλα αυτά μέχρι το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε είχε το μυαλό της στη ρεβάνς με την Ίντερ και η Κάντιθ το εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας μία σπουδαία νίκη με 2-0 για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρά τη νίκη της αυτή όμως παραμένει στο -2 από τη Θέλτα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Λαύριο 84-63: Στο ρελαντί πριν τον Παναθηναϊκό

Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Χουάνμι μετά από σέντρα του Ναβάρο, με την Ατλέτικο να μην αντιδρά στη συνέχεια και το ημίχρονο να τελειώνει με την Κάντιθ να ελέγχει το ματς. Στο 63′ ήρθε και το 2-0 για τους γηπεδούχους όταν από λάθος του Παουλίστα ο Χουάνμι νίκησε σε τετ α τετ τον Όμπλακ. Η Ατλέτικο προσπάθησε να βρει ένα γκολ στη συνέχεια, αλλά ο Λεντέσμα κράτησε «όρθια» την ομάδα του όποτε χρειάστηκε.

Κάντιθ: Λεντέσμα, Καρθελέν, Τσούστ, Οϊσού, Ερνάντεθ, Σομπρίνο (87’ Αγέχο), Αλκαράθ, Κουαμέ (68’ Σαμασέκου), Ναβάρο (78’ Πιρές), Χουάνμι (68’ Φερνάντεζ), Γκόμεζ (68’ Ράμος)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γιορέντε, Παουλίστα, Βίτσελ, Ερμόσο, Σαούλ (46’ Μολίνα), Κόκε (78’ Ελ Γεμπαρί), Ντε Πολ (46’ Ρικέλμε), Λίνο (71’ Βερμίρεν), Μοράτα, Ντεπάι (46’ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ