Ρεν – Ρεμς 3-1: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Βρετάνης στο ντεμπούτο του Στεφάν

Ρεν – Ρεμς 3-1: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Βρετάνης στο ντεμπούτο του Στεφάν

Με τον Ζουλιέν Στεφάν να κάθεται για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου η Ρεν κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 επί της Ρεμς, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Φρένο σε ένα σερί πέντε ανεπιτυχών αποτελεσμάτων έβαλε η Ρεν με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League να επικρατεί εντός έδρας με 3-1 επί της Ρεμς, στο ντεμπούτο του Ζουλιέν Στεφάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Έτσι μετά από αυτό το τρίποντο έπειτα από σχεδόν δύο μήνες η Ρεν βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς και στο -4 από την πρώτη εξάδα η οποία χαρίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: Το ταξίδι του Πέδρο Αλβες στην Ελλάδα, οι επαφές σε Ρέντη, ΠΑΕ, ο ρόλος του στον Ολυμπιακό και η συνεργασία με Κορδόν, Ναβάρο

Ο Γκουιρί άνοιξε το σκορ στο 4′ για τους γηπεδούχους, με τον Ντιακιτέ να ισοφαρίζει για τη Ρεμς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» φτάνοντας στο τελικό 3-1 με τα τέρματα των Μπουριζό (46′) και Τεάτ (66′).

Ρεν (Ζουλιάν Στεφάν): Μανταντά, Γου, Μπελοσιάν, Τεάτ, Μπουριζό (72’ Ασινιόν), Τρουφέ (83’ Σαλάχ), Λε Φε, Μάτιτς, Γκουιρί (83’ Σανταμαρία), Τεριέ (72’ Μπλας), Καλιμουεντό (90’ Γιλντιρίμ)

Ρεμς (Γουίλ Στιλ):
Ντιούφ, Φοκέ (76’ Καντρά), Ντε Σμε, Αμπντελχαμίντ, Αγκμπαντού, Τεουμά, Ματουσίγουα, Μουνετσί (33’ Ρίτσαρντσον), Ίτο, Νταραμί (87’ Μποτζάνγκ), Ντιακιτέ (76’ Σαλάμα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ