Το σκέφτεται για Γαλλία ο Μουρίνιο

Το σκέφτεται για Γαλλία ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως το γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο... ραντάρ του, καθώς, όπως δηλώνει, θα ήταν μια φανταστική εμπειρία.

Ο Ζοσέ Μουρίνο παραμένει χωρίς δουλειά από τα μέσα Δεκέμβρη μετά την απόλυσή του από τη Γιουνάιτεντ και με το πέρασμα του χρόνου, οι πιθανοί προορισμοί όλο και πληθαίνουν.

Ο Πορτογάλος σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε πρόταση από τη Μπενφίκα για να επιστρέψει στην πατρίδα του, όμως όπως φαίνεται ο ίδιος αναζητά ακόμα νέες εμπειρίες.

Σε συνέντευξή του στο «bein sports» , ο 56χρονος αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει σύντομα πίσω στο ποδόσφαιρο, ενώ άνοιξε την πόρτα στο γαλλικό πρωτάθλημα:

«Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στο γαλλικό πρωτάθλημα. Έχω δουλέψει σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα. Μου αρέσει να γνωρίζω νέους πολιτισμούς. Η εργασία σε ένα καινούριο πρωτάθλημα αποτελεί φανταστική εμπειρία» τόνισε αρχικά, προσθέτοντας:

«Είμαι ήρεμος, προσπαθώ να περνάω όμορφα με την οικογένεια και τους φίλους μου και συνεχίζω να δουλεύω, ελπίζοντας πως θα μου παρουσιαστεί η ευκαιρία να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ