Αυτός είναι ο διαιτητής του Αργεντινή-Κροατία

Αυτός είναι ο διαιτητής του Αργεντινή-Κροατία

Ο Ιταλός Ντανιέλ Ορσάτο ορίστηκε να σφυρίξει τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία (13/12).

Το Μουντιάλ του Κατάρ πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του και βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες μακριά από την ανάδειξη του νέου παγκόσμιου πρωταθλητή. Την Τρίτη (13/12, 21:00) η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και η Κροατία του Λούκα Μόντριτς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό, ο διαιτητής που ορίστηκε από τη FIFA για να διευθύνει τη σπουδαία αναμέτρηση είναι ο Ιταλός Ντανιέλ Ορσάτο. Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι του Ορσάτο στο Μουντιάλ, ο οποίος ήταν ο διαιτητής στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στον αγώνα του Κατάρ με το Εκουαδόρ, αλλά και στην αναμέτρηση της «αλμπισελέστε» με το Μεξικό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων (2-0).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έχει κερδίσει παίκτες…

Ο 47χρονος έμπειρος ρέφερι, έχει «σφυρίξει» την Κροατία τρεις φορές στο παρελθόν με την παρέα του Μόντριτς να να έχει δύο νίκες και μία ήττα, ενώ σε τρία παιχνίδια που έχει διευθύνει στα οποία έχει αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι, ο Αρεντινός σταρ έχει τρεις νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ