Φελαϊνί : Θέλει κλειστό διετές για να μείνει στη Γιουνάιτεντ

Φελαϊνί : Θέλει κλειστό διετές για να μείνει στη Γιουνάιτεντ

Ο Μαρουάν Φελαϊνί βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το συμβόλαιο του Μαρουάν Φελαϊνί ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλα αυτά και οι δύο πλευρές επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Βέλγος μέσος απαιτεί τουλάχιστον δύο χρόνια κλειστό συμβόλαιο για να παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους», με την ομάδα να του προτείνει συμβόλαιο για έναν χρόνο, έχοντας οψιόν για ακόμα ένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ούτε ένα μήνα, έχει αρκετές ομάδες από την Τουρκία, την Ιταλία και την Αγγλία που ενδιαφέρονται για να τον υπογράψουν όμως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ.

Οι διαφορές ανάμεσα σε Φελαϊνί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι μεγάλες, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και το μόνο που μένει είναι η χρονική διάρκεια κι αναμένεται να βρεθεί λύση μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ