Σημαντική ενίσχυση για τη Γουέστ Χαμ με Ζακάρια

Σημαντική ενίσχυση για τη Γουέστ Χαμ με Ζακάρια

Η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντένις Ζακάρια, με πληροφορίες να αναφέρουν πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών με τους «Λονδρέζους».

Η Γουέστ Χαμ, μπορεί να χάνει τον Ντέκλαν Ράις, ο οποίος αλλάζει συνοικία στο Λονδίνο, για να ενταχθεί στην Άρσεναλ, όμως φαίνεται πως έχει βρει στο πρόσωπο του Ντένις Ζακάρια τον αντικαταστάτη του.

Η Τσέλσι το προηγούμενο καλοκαίρι επέλεξε τον Ζακάρια για να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή, όμως αυτή η μεταγραφή δεν έπιασε, μέσα στο άκρως προβληματικό περιβάλλον των «Μπλε», με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην βρει τον χρόνο συμμετοχής που αναζητούσε, καθώς αυτός ήταν ο βασικός λόγος που είχε ζητήσει να φύγει ως δανεικός από τη Γιουβέντους του Μαξ Αλέγκρι.

Διαβάστε επίσης: Αντίπαλος του Ολυμπιακού η Αρμάνι Μιλάνο στη γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη (pic)

Έτσι τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσέλσι με οψιόν αγοράς 17.5 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν θα δώσει η Τσέλσι.

Αγγλικά ΜΜΕ τονίζουν πως ο Ζακάρια έχει γυρίσει στο Τορίνο, εκεί που δεν υπολογίζεται για να παραμείνει στη Γιουβέντους, με τη Γουέστ Χαμ να έχει βγει στη αγορά για αμυντικό μέσο και την περίπτωση του 26χρονου Ελβετού να φαντάζει ιδανική, για να αντικαταστήσει τον Ντέκλαν Ράις.

O υψηλόσωμος κεντρικός μέσος έχει αξία 18 εκατ. ευρώ και έχτισε το όνομά του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα στα γήπεδα της Bundesliga, εκεί οπού με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ