Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Έτοιμοι να παίξουν Πογκμπά και Ιμπραΐμοβιτς» είπε ο Μουρίνιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Έτοιμοι να παίξουν Πογκμπά και Ιμπραΐμοβιτς» είπε ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι οι Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι έτοιμοι και θα αγωνιστούν κόντρα στη Νιούκαστλ.

Επιστροφή στη δράση για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Πολ Πογκμπά! Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ αποκάλυψε πως και οι δύο παίκτες είναι έτοιμοι και ενδέχεται να αγωνιστούν.

«Όλοι οι παίκτες που αναρρώνουν από σοβαρούς ή μη τραυματισμούς είναι έτοιμοι να παίξουν» δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ όταν ερωτήθηκε για το ποιους παίκτες εννοεί απάντησε: «Οι Πογκμπά, Ιμπραΐμοβιτς και Ρόχο».

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός επιθετικός είχε υποστεί ρήξη χιαστού στον αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ για το Europa league της περσινής σεζόν και έμεινε εκτός δράσης για εφτά μήνες, είχε προλάβει όμως να σημειώσει 28 γκολ σε 45 παιχνίδια με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Ο Γάλλος μέσος από την άλλη είχε τραυματιστεί πριν από 2,5 μήνες στο παιχνίδι απέναντι στη Βασιλεία στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, με την απουσία του στο κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ