Οπαδοί της Ίντερ προς διοίκηση: «Μην αγγίζετε τον Μπαρέλα» (pic)

Οπαδοί της Ίντερ προς διοίκηση: «Μην αγγίζετε τον Μπαρέλα» (pic)

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «νερατζούρι» έκαναν ξεκάθαρο στη διοίκηση πως με τίποτα δε θέλουν να δουν τον Μπαρέλα να αποχωρεί απ' το Μιλάνο.

Ο Νικολό Μπαρέλα με τις φετινές του εμφανίσεις στην Ίντερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων κυρίως από την Αγγλία.

Διαβάστε επίσης: Η ηγετική εμφάνιση του Μασούρα: Η γκολάρα, τα χαμόγελα και η «δήλωση»

Οι Νιούκαστλ τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν πως είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της με ένα ποσό της τάξης των 58,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ πρωτύτερα η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ φάνηκε να ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωσή του.

Επίσης τις εξελίξεις παρακολουθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει στα ραντάρ της και αυτή τον 26χρονο χαφ. Πάντως η αλήθεια είναι πως ο Μπαρέλα είναι σημαία της Ίντερ, έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2026 και τον αγαπούν πολύ οι φίλοι των Μιλανέζων οι οποίοι κάνουν σαφές πως δε θέλουν με τίποτα να τον δουν να φεύγει από την ομάδα.

Μάλιστα οι οργανωμένοι των «νερατζούρι» αυτοί της «Curva Nord», με μήνυμά τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν μεταξύ άλλων: «Μην αγγίζετε τον Μπαρέλα».

«Γεννημένος Ίντερ, στο παρόν και στο μέλλον. Μην αγγίζεται τον Μπαρέλα», έγραψαν στην ανάρτησή τους την οποία συνόδεψαν με μια φωτογραφία του διεθνούς άσου κάνοντας σαφές πως δεν θέλουν με τίποτα να δουν την Ίντερ να αφήνει τον Μπαρέλα να φεύγει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ